Mudurnu Kaymakam vekili olarak geçtiğimiz Ramazan bayramı öncesinde ilçede göreve başlayan Cihat Sönmez son eğitimi için Ankara'ya çağrıldı.

İlçemizde kısa süre vekil olarak görev yapan Cihat Sönmez için Taşkesti Sarot Termal tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi.Yemekte Cihat Sönmez ile birlikte çalışma fırsatı bulanlara konuşma hakkı verildi.Konuşmacılar kısa sürede birlikte mesai harcadıkları Kaymakam Cihat Sönmez'in Mudurnu ilçesi ve köylerine çeşitli katkılarının olduğunu dile getirerek, başarılar dilediler. Mudurnu ilim Yayma cemiyeti Başkanı Metin Soygür gecede bir konuşma yaparak Kaymakam Cihat Sönmez' e başarılar diledi. Soygür, konuşmasında bu tip toplantıların sadece Kaymakamlarımızın vedasında değil de belirli aralıklarla Kaymakam beylerin birlik ve beraberlik ve konuları tartışma ve tanışma açısından organize etmesini arzu etmekteyiz dedi.

Soygür, Kaymakam bey ile Mudurnu'da görev yaptığı süre içerisinde diyalog içerisinde çalıştık bildiğim kadarı ile diğer sivil toplum kuruluşları ile de beraber oldu, memleketin hizmetlerinde katkı sağladılar, katkıları ve uyumlu çalışmalarından dolayı Mudurnu Spor ve Mudurnu ilim yayma cemiyetleri adına çok teşekkür ederim” dedi.

Cihat Sönmez yeni Kaymakam Vekili Murat Mete'yi tanıştırdı. Mudurnu ilçemize yeni görevlendirilen Kaymakam Vekili Murat Mete'yi Cihat Sönmez masaları ziyaret ederek tanıştırdı. Cihat Sönmez Veda yemeğine katılanlar ile tek tek görüşerek helalleşti. Hediyeleşme esnasında Mudurnu ilim Yayma cemiyeti adına Başkan Metin Soygür Tarihi bir Mudurnu Fotoğrafı Hediye ederken ,Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik Taşkesti logolu bir duvar saati takdim etti. Haber Merkezi