Mudurnu Belediyesi ilçe merkezindeki hanelerdeki eski sayaçlar için abonelere bir yazı gönderdi. Gönderilen yazıda evlerdeki su sayaçlarının dijital sayaçlar ile değiştirilmesi gerektiği ifade edildi.

SUYU PEŞİN SATACAK
Mudurnu Belediyesi su paralarındaki tahsilat zorluğu nedeni ve çağa ayak uydurmak için ilçedeki Abonelerin su sayaçlarını dijital su sayaçları ile değiştirmek için ilk adımı attı. Aboneler 200 Liraya aldıkları dijital su sayaçları için ilk yüklemede 50 Liralık su yükleyerek kullanmaya başlayabiliyor.

BANYODA SU BİTERSE NE OLACAK ?
Yıllardır eski düzene alışan vatandaşlar Dijital su sayaçları için bazı sıkıntılar yaşayacaklarını ifade ederek, Banyoda iken su kesilirse biz ne yaparız dediler. Yetkililer dijital su sayaçlarında su bitmesi halinde yedek ten bir miktar yaklaşık bir ev için 1 haftalık yetecek miktarda suyun daha verildiği ve bu süre içerisinde Abonelerin tekrar Belediye ye gelerek kartlarına kredi yükleterek su kullanımına devam edebilecekleri belirtildi.

CUMARTESİ – PAZAR SU BİTERSE NE OLACAK
Abonelerin kartlarında Cumartesi -Pazar ve tatil günlerinde su bitmesi durumunda Mudurnu Belediyesinin önüne kurulacak olan Su Matik ten geçici kredi yükleneceği ve mesai saatlerinde tekrar kredi yüklemesi yapılmaya gelindiğinde eski bakiyeyi de tahsil edeceği belirtildi. Mudurnu Belediyesi bu uygulama ile Abonelerinden tahsil edemediği borçlarıda tahsil etmiş olacak ve bundan böyle Mudurnu ilçesinde de su borcu olan abone kalmamış olacak. Haber Merkezi