Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Müdürler Toplantısı, Bölge Müdürü Yusuf Şahin Başkanlığında Diyar-ı Akşemseddin Göynük'te yapıldı. Göynük Akşemsettinoğlu Konağında düzenlenen Bölge Müdürlüğü'nün 2014 yılı program, hedef ve gerçekleştirmelerin ele alındığı toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları, Şube ve İşletme Müdürleri katıldı. Ayrıca Göynük'te incelemelerde bulunan Emekli Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çakır da kısa bir süre toplantıya misafir oldu.
Bölge Müdürü Yusuf Şahin'in açılış konuşmasını yaparak başlanan toplantıda birimlerimizin planlama, koruma, kadastro, üretim, ağaçlandırma ve silvikültürel faaliyetler, makine ikmal, personel, bilgi teknolojileri ve iletişim, idari ve mali işler konuları ile diğer ormancılık faaliyetleri tek tek irdelendi.
Toplantıda 2014 ve sonraki yıllara ait programlar gözden geçirilerek 2014 yılı için yapılması düşünülen faaliyet ve hedefler görüşüldü. Önümüzdeki döneme ilişkin plan ve stratejilerin belirlenmesi ile hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Son olarak faaliyetlerin en etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü, teknik ve idari konuların karşılıklı olarak istişare edildiği toplantıda karşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu.