Yaklaşan yerel seçimler öncesinde kapı kapı gezerek Bolu halkının gönlünü bir kez daha fetheden AK Parti teşkilatları, 30 Mart 2014 seçimlerine hazır. Kalabalık guruplar halinde gerçekleşen mahalle ve esnaf ziyaretleri her gün aralıksız devam ederken, seçim çalışmalarında AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz'ı yalnız bırakmayan isimlerden biri de Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu.
Ziyaretler sırasında vatandaşların memnuniyetiyle karşılaşmalarının çok sevindirici olduğunu ifade eden Kutlu, Bugünde geçmişte olduğu gibi hizmet eksenli bir çalışma ile vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Partimizin tüm kademeleriyle birlikte sahada olduğumuzu gösteriyoruz. Bugün nereye bakarsak bakalım AK Parti'nin eserlerini görüyoruz. AK Parti bu milletin efendisi değil, hizmetkarıdır” dedi.
Bolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunda söylediği gibi; birlik ve beraberliğin bu aileyi daha da büyüteceğine inanarak, el ele, kol kola, AK Parti'nin hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışacağına söz veren İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, AK Parti'nin birlik ve berberliğinin asla bozulmayacağını ve yine kazananın Ak Parti olacağını vurgulayarak seçim çalışmalarını değerlendirdi.
“AK PARTİ BU MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMETKARIDIR”
Mücahit Kutlu, 30 Mart 2014 yerel seçimleri nedeniyle seçim çalışmalarımıza birlik beraberlik içinde hızla devam ediyoruz. Biz teşkilatlar olarak 11 yıldır tüm Türkiye'de hizmetlerimizle tarih yazdık. Teşkilatlarımız bu seçimde de inşallah çalışmaları ile tarih yazmaya devam edecektir. Bolu'da ve Türkiye'de vatandaşlarımızın hizmete oy verdiğini bilerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hiçbir zaman kavganın tarafı olmayacağız. Sevgi ve hoşgörü içerisinde terimizin son damlasına kadar durmadan çalışacağız. Destansı bir hizmet hareketi oluşturacağız. AK Parti hizmet eksenli bir partidir. Genel Başkanımızın Bolu'daki AK Parti kadrolarına inancı tamdır. Bugünde geçmişte olduğu gibi hizmet eksenli bir çalışma ile vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Partimizin tüm kademeleriyle birlikte sahada olduğumuzu gösteriyoruz. Bugün nereye bakarsak bakalım AK Parti'nin eserlerini görüyoruz. AK Parti bu milletin efendisi değil hizmetkarıdır. Vatandaşlarımızda da bu memnuniyeti görmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
“17 ARALIK'I HALKIMIZ FARK ETTİ”
17 Aralık Operasyonu'nu da değerlendiren Bolu İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, ülke olarak önemli bir süreçten geçtiklerini dile getirdi. 17 Aralık deyince aklımıza Şeb-i Arus gelirdi. Ne yazık ki takvimlerde şeb-i arusla birlikte 'karanlık operasyon' ifadesi de geçecek” diyen Kutlu; Bazılarına göre rüşvet yolsuzluk operasyonu olarak ifade ediliyor olabilir. Fakat bunu halkımız çabuk fark etti ve gerçeği gördü. Bütün arkadaşlarımızla, bütün teşkilatımızla Başbakanımızın sonuna kadar arkasındayız. Önümüzdeki seçimlerde de en büyük başarıyı Allah'ın izni ile AK Parti sağlayacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.