Yine içeride kaybedilen bir maçın ardından, içeride kaybetmeyen Adanspor'a karşı zor bir maça çıkan takımımızda Oğuz hoca ilk önce rakibe göre pozisyon almış.
Bu ligin en iyi sağ beklerinden olan İzzet'in çıkışlarına Aydın Çetin'i koyarak, Kbongun kuvvet ve süratine önlem alarak her kanat değiştirdiğin de Hakan ve Savaş yanına Barbaros'u göndererek çözüm üretmiş.
Ama hücumsal alanda iş sadece Dalmat'ın top tutması veya adam eksiltmesinin yanında Djavu ve Aydın'ı yaklaştırmayı düşünmüş. Rakibin her bölgede yaptığı önde baskı bizi çok zorladı.
Bu baskının bize avantajı ne oldu derseniz sert ikili mücadeleler oyuncularımızın motivasyonunu ve hırslarını üst düzeye çıkardı. Biz hep yazdık. (Bu mücadeleyi yapmaksak olmaz bu ligde demiştik)
Adanaspor maçında yiyeceğimiz bir gol bizi çok sıkıntıya sokardı. Bu ligin mücadele seviyesi çok yüksek Savaş ve Gencer olağan üstü mücadelesi defansın direncini arttırdı.
Taktiksel anlamda Barbaros, bu takım için büyük avantaj. Cihan'da ise düşüş sürüyor. Alp'in kendine güveni zaman zaman sıkıntı yaratsa da iyi oynamaya devam ediyor.
Kim ne derse desin Dalmat iyi oyuncu ve takım oyuncusu. Şöyle geriye bir bakalım; futbol iç açıcı değil. Pozisyon üretemedik. Diğer maçlara göre artısı kavgaya girdik. 3 sarı kart cezalısı olmasına rağmen bazı maçların böyle kazanıldığı bir ligimiz olduğu unutulmamalı.
Oğuz hocamıza şunu hatırlatayım; hak edenin veya hak edenlerin üzerinden formayı alma derim. İşin adaleti bunu gerektiriyor bence.
Takımımıza Karşıyaka maçında başarılar dilerim. İnşallah maç sonu sevinen biz oluruz.