Bolu Motosiklet Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ilimiz Caddelerinde bayraklarla tur attı. Oldukça dikkat çeken grubun Başkanı Mustafa Kanlıcalıoğlu düzenlenen bu etkinliğin 19 Mayıs'ta da daha kalabalık bir şekilde yeniden yapılacağını söyledi.
Şehir turuna başlamadan önce yapılan etkinlik ve grup hakkında bilgi veren Bolu Motosiklet Grubu Başkanı Mustafa Kanlıcalıoğlu 23 Nisan'a özel, çocuklarımızın bayramına bizim de katkımız olsun diye toplandık, bayraklarımızı taktık ve şehir turu atmayı düşündük” dedi.
Kanlıcalıoğlu şunları aktardı: Güzel bir görsel olacağını düşünüyoruz. Bu bir ilk. İleride daha geniş katılımla yapmayı düşünüyoruz. Grubumuz 43 kişiden oluşmakta. Bolu'da Facebook'ta grubumuz var. Bu 43 kişiden il dışından olan üyelerimiz de var. Belirli yaşa gelmiş kişiler. Biz Focabook'taki grubumuz 1 yıldır aktif vaziyette. Daha evvelde grubuz vardı. Şu anda Facebook'ta olduğumuz için daha geniş bir kitleye hitap edebiliyoruz. Grubumuzda bayan sürücülerimiz var. Antalya'dan, İzmir'den grup üyelerimiz var. Bunlarla da şehirlerarası gittiğimizde karşılaşıyoruz. Kamplarda karşılaşıyoruz. Festivallerde karşılaşıyoruz. Güzel etkinlikler ve kaynaşma oluyor. Böylece dışarıdan gelen arkadaşlarımıza da Bolu'yu tanıtmış oluyoruz. Gelen arkadaşlarımızı Abant'a götürüyoruz, Gölcük'e götürüyoruz. Aladağlara götürüyoruz. Güzel etkinlikler yapıyoruz ve Bolu2ya hayran kalıyorlar. Zaten grubumuz doğa sevenlerden oluşmakta. Biz sadece Motor sürüyoruz. Hız yapmıyoruz. 2-3 günlük çadır kamplarımız oluyor. Faaliyetlerimizi bu sene daha geniş ve daha yaygın hale getirmek istiyoruz.
Güzel Sanatlar Lisesi'nden emekli bir öğretmen arkadaşımız bu organizasyonu çok istemişti. Ancak bugün aramızda değil çünkü torunu oldu ve katılamadı. Nejat çelik Hocamız. Bu fikir ondan çıktı. İnşallah 19 Mayıs'ta daha kalabalık bir grupla daha şenlikli bir şekilde etkinliğimizi yine yapacağız.
Bolu Motosiklet Grubu üyeleri motorlarına taktıkları Türk Bayrakları ile şehir turu attı. Oldukça dikkat çeken grup 19 Mayıs'ta daha kalabalık bir katılımla yeniden Bolu'da şehir tur atacak.