Seçim çalışmalarına Kültür Mahallesinde devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu, burada yaptığı açıklamada şehirdeki üst geçitleri eleştirdi.
CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, seçim çalışmalrına Kültür Mahallesi'nde devam ediyor. Seçim çalışmalarında kent merkezinde bulunan üst geçitleri eleştirien Mısırlıoğlu, 2014 yılının ilk gününde yeni yılda ziyaretlerimize devam ediyoruz. Kapıları tek tek çalıp vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarken sorunları da dinliyoruz. Bizden nasıl beklenti içerisindeler, hepsini tek tek not alıyoruz. Kültür Mahallesinde en öncelikli problemin üst geçit olduğunu dinledi. Yaya vatandaşlarımızın kullandığı Karamanlı Mahallesi'nden pazara geçişi olan üst geçidin yaşlıların, hamile kadınların, engelli vatandaşların kullanıma uygun olmadığı anlaşıldı” dedi.
Sanayi kavşağına köprülü kavşak sözü
Bolu'da yapılmış olan bütün üst geçitlerin hepsinde de aynı sıkıntı olduğunu belirten Mısırlıoğlu, göreve gelmesi halinde sıkıntıların giderileceğini belirtti. Üst geçitler için çözüm üreteceklerini belirten Mısırlıoğlu, Basamakların eninin daha çok genişletileceğini, asansörün konulacağının sözünü veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun bir Bolu'yu yaratmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Mimar kimliğimizle öncelikle engelli vatandaşlarımız için bu sorunu ortadan kaldıracağız. Özellikle Kültür mahallesinde projelerimizi tanıtırken trafik sorunun da çözeceğimizin sözünü vermiştik. Özellikle Gölyüzü'nden Kültür Mahallesi'ne bağlanan kavşağın çok tehlikeli olduğu ve beraberinde trafik kazalarını da getirdiğin biliyoruz. Gölyüzü'nden Kültür'e bağlayan bu yere köprülü bir kavşak yapacağımızın sözünü veriyoruz. Sanayi kavşağında da köprülü kavşakla trafiği rahatlatacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.