CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü sebebiyle yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Mısırlıoğlu herkesin bayramını kutladı.
Mısırlıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 90. Yılını Kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türk Ulusuna bir kez daha kutlu olsun. Şunu kesinlikle unutmamalıyız ki Şanlı Bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için onur ve gurur vesilesidir.
Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşun 90. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu içimizde duyarak yaşıyoruz.
Cumhuriyetin temel değerlerine yürekten inanan bizler başta Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunar, bu vesile ile başta Bolulu hemşerilerimiz olmak üzere tüm Türk Ulusunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım.”