CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, seçime 9 gün kala mahalle çıkartmalarına 200 kişilik bir grupla devam ediyor. Sağlık Mahallesinde bulunana pazar yerinde pazar esnafı ile bir araya gelen Mısırlıoğlu, mahalle sakinleri ve esnafa kendi elleriyle tavuk-pilav ikram etti.
Seçim çalışmalarına Sağlık Mahallesindeki semt pazarında devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, vatandaşa pilav ve tavuk ikram etti. Daha sonra bir açıklama yapan Mısırlıoğlu, Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Pazar günü 30 Martta Bolu yeni belediye başkanını belirleyecek. Bizler de sık sık mahalleleri ziyaret ediyoruz. Sağlık mahallesine defalarca geldik. Bugün yine sağlık mahallesindeki vatandaşlarımız ile birlikteyiz. Gerek şuan sağlık mahallesinde Pazar yerinde bulunan vatandaşımız ile gerekse sağlık mahallesindeki vatandaşımız ile birlikte bir araya geldik. Tabi ki sorunlarımız ortak. Sağlık mahallesinin sorunlarını defalarca dile getirdik. Belediyenin asli görevlerini yerine getiremediğini defalarca dile getirdik” dedi.
Mahalledeki sorunları anlatan Mısırlıoğlu şöyle devam etti; Ben özellikle kanal üstü bölgesinde ve Dodurga mahallesini yakından ilgilendiren müşterek tapu problemi ile ilgili sorunlardan bahsetmek istiyorum. Malum 10 yıllık bir belediye geçmişi belediye başkanı var. Ama bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza her döneminde tapularınızı ayıracağım merak etmeyin. Kendi tapulu malınızı bileceksiniz söyleminde bulunmasına rağmen bugün hala vatandaşımıza sözler vermeye çalışıyor. Ama bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Mesleğimiz itibari ile bu mesleğin ehliyiz ve bizler vatandaşımızın müşterek tapusunu ayırarak mülkiyetli hale getireceğiz Vatandaşımız kendi mülkiyle ilgili tasarrufu da kendi karar verecek. Bu konuda sözümüz söz diyoruz. Baskıcı bir yönetimin anlayışının bugün yine bizlerle karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz. Vatandaşlarımız bizimle göründüğü için işten çıkartıyorlar. Vatandaşlarımız ticaretle uğraşan esnaflık yapan müteahhitlik yapan küçük veya büyük esnaflarımız bize destek vereceklerini söyleyen tüm esnaflarımıza tehdit uyguluyorlar. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun, 30 marttan sonra aydınlık günler Bolu'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı bekliyor ve korku imparatorluğuna son vereceğiz diyorum. Bildiğiniz üzere 3 köyümüz bu seçimde mahalle statüsüne geçtiği için mahalle olduğu için hem belediye başkanlığın da hem meclis üyeliğinde hem de genel meclis üyeliğinde oy kullanacaklardır. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın kafası karıştırılmaya çalıştırılmaktadır. Sadece il genel meclisine oy kullanacaksınız söylemler geliştiriyorlar. Vatandaşımız şunu bilsin 4 ayrı oy kullanacaklar. Bunlardan bir tanesi belediye başkanlığı ikincisi meclis üyeliği 3 il genel meclis üyeliği 4 ise muhtarlık. Bu konuda da vatandaşımızı bu bölgede özellikle Karaköy'de, Küpçülerde ve Okçular yeni mahallede yaşayan vatandaşlarımızı da tekrar bilgilendirmiş olalım. Sağlık mahallesindeyiz her mahalleye gittiğimizde arakamızdan gelen belediye araçları bugünde yine buradalar. Hangi mahalleye gidersek gidelim asfalt araçları peşimizden geliyor. Kaldırım taşı döşemek için değeli işçilerimiz gönderiliyor. Ve 54 santimlik bir asfaltla altındaki sarı malzeme bile sıkıştırılmadan bir silindir düzeltmesi bile yapılmadan asfalt dökülüyor. Ama vatandaşlarımızın parasıyla göstermelik hizmet yapıldığını alt yapısı tamamlanmadan doğal hizmeti yapılmadan seçim öncesi alelacele yapılan bu asfaltların vatandaşımızın gözünde hiçbir değeri olmadığı da bizler bugün bir kez daha yaşamış ve görmüş olduk.”