CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu, 100-150 kişilik partili grubuyla mahalle çıkartmalarına devam ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Bahçelievler Mahallesi'nde büyük bir destek gören Mısırlıoğlu, burada yaşayan insanların şeffaf yönetim istediklerini ifade etti. Sanayi esnafıyla ilgili de konuşan Mısırlıoğlu, Bu konuda neler yapabileceğimizi esnafımızla oturup planlayacağız, her zaman onların yanındayız” diye konuştu.
CHP Bolu Belediye Başkanı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, yerel seçim çalışmalarına Bahçelievler'de devam etti. Vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Mısırlıoğlu, 40 gündür mahallelerde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün itibari ile de seçimlere 28 gün kala mahalle çıkartmalarımıza başladık. Bugün yaklaşık 100 kişililik bir grup 5'li gruplara ayrılarak Bahçelievler'deki tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. Projelerimizi tanıtan kitapçığımızı burada yaşayan vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Bu sırada da vatandaşlarımız ile birlikte sohbet etme şansı buluyoruz. Bahçelievler bizim çok eski yerleşim mahallelerimizden bir tanesi. Burada proje bile tartışılmıyor. Bahçelievler Mahallesinde yaşayan vatandaşımızın bizlerden tek isteği şu. ‘Bizler şeffaf bir belediye istiyoruz. Bize hesap verin, bize doğru hizmetlerde bulunun. Tek adam olma zihniyetini Bolu'dan kaldırın' diyorlar. Biz hep şunu söyledik, benim de bir fikrim var diyen her bireyin fikrine aklına düşüncelerine saygı duymalıyız. Onların da yönetimlerde fikirlerinin alınması ve bu fikirlerin de mutlaka tartışılması ve uygulanabilirliği durumunda da çaba sarf edilmesi gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizler de 30 Mart'tan sonra inşallah Bolu rahat bir nefes alsın istiyoruz. Bolu'da insanların fikirleri dinlensin. Bolu'daki vatandaşlarımız yaşadıkları şehirden mutlu olsun istiyoruz” dedi.
“BOLU'DA ESNAFIMIZ BİZİM ÖNEMLİ DEĞERİMİZ”
Sanayi esnafımız ile birlikte Cuma günü bir araya gelmiştik. Sanayi esnafımızın aklındaki sorular ile ilgili cevaplarını bizler kendilerine verdik. Bugüne kadar hem BESOB'un hem de belediyenin onlardan sakladığı bilgiler olduğunu, elimizdeki belgeler neticesinde öğrenmiş ve sanayideki esnafımıza bunları aktarmış durumdayız. Bizler şunu yapamayız. Öncelikle bir birey, öncelikle bir vatandaş olarak bizler esnafımızdan saklanan bilgileri öğrenmişken onlara söylemezlik yapamazdık. Şunu hep söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Bolu'da esnafımız bizim önemli değerimiz. Şehrin lokomotiflerinden bir tanesi, dolayısıyla esnafımızın fikirlerini önemsemeli ve buna göre hareket etmeliyiz, onların yanında olmalıyız sonra da yeni sanayi sitesi ile ilgili önümüze bakmalıyız. Neler yapmamız gerektiğini, nasıl ucuza mal edebileceğimizi de oturup onlarla planlamalıyız. Sanayi esnafımızın her zaman yanında olacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.