CHP Bolu belediye başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu seçim çalışmalarına kalabalık bir ekiple mahalle çıkartmalarına devam ediyor. Cumartesi günü Karamanlı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından da ise Okçular Yeni Mahallesi, Ova Düzü Mahallesi ve Aktaş Mahallesinde çalışmalarına devam etti.
Karamanlı mahallesinde açıklamalarda bulunan Mısırlıoğlu; Karamanlı Mahallesindeyiz, seçime tam 2 hafta var. yani bugünden itibaren 15 gün sonra Bolu halkı yeni belediye başkanını belirleyecek. Karamanlı Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız ile bugün bir araya geldik. Karamanlı Mahallesi ezelden bu yana bizlere destek veren mahallelerden birisi. Bugün ise geldiğimizde mahalle sakinleri ile sohbet ettiğimizde daha önceki tablodan daha iyi bir tablo olduğunu Patimize güvenin daha çok olduğunu şahsımıza güvenin olduğunu bugün burada Karamanlı Mahallesinde bizzat yaşayıp gördük. Burada yaşayan vatandaşlarımız bizleri güler yüzle karşıladıkları bize güvendikleri içinde teşekkürü bir borç biliyorum.
“D-100 BOLU'NUN YENİ ANA CADDESİ OLACAK”
Karamanlı Mahallesini ilgilendiren birçok projemiz var. Özellikle Pazar alanı Karamanlı Mahallemizin sınırlarında kalıyor. Stadyumun olduğu alan Karamanlı Mahallesinin sınırında kalıyor. Birde Cici Taksi Kavşağımız bu bölgenin sınırlarında kalıyor. Son olarak ise D-100 düzenlememiz ile ilgili projelerimiz ise bu alanımız içerisinde kalıyor. Bizler İzzet Baysal Caddesinin trafiğe katılmış olmasından sonra Bolu'da ciddi bir trafik probleminin oluştuğunu biliyoruz. Bunun için D-100'ün yeni ana caddesi olmasını gerektiğini düşünenlerdeniz ve projelerimizi de buna göre oluşturduk. Eskiden mevcut başkan diyordu ki bolu yaşayan vatandaşlarımız D-100'e sırtını dönmüş diyordu. Bugün baktığımız zaman D-100'de bir hareket var. D-100'de ciddi bir şekilde ticari binalar oluşmaya başladı ve orası yeniden bolunun ana caddesi olmalı. O yüzden bu bizim projelerimiz arasında olacak. Ciddi taksi kavşağı mahallesi hep olmalı bizim meclis üyesi arkadaşlarımız hep defalarca açılış yapılmasını hatta başbakanın gelip o kurdeleyi kesmesini hatta isminin recep Tayyip Erdoğan olarak değişmesini istediler ama maalesef Bolu'da bugün her yerin açılışı yapılırken oranın bitmiş hala açılışını bile yapamadılar. Neden çünkü çok kötü bir örnek oldu. Neden çünkü insanlar tarafından doğru kullanılamıyor. Neden bolunun girişini maalesef insanlar bulamıyor. İşte bu nedenle o kavşağın düzenlenmesi ve yenilenmesine de ihtiyaç duyuyoruz. Tabi bunun haricinde Pazar yeri ile ilgili projelerimizi defalarca anlattık. Pazar yerini güzelleştireceğiz sözünü verdik.
“Stadyum ile ilgili projelerimiz…”
Bildiğiniz üzere stadyumlar bakanlık projeleri bakanlık nezdinde projenin takipçisi olacağız. Belediye görevi olarak ta üzerimize düşen ne varsa çalışmalarımıza yer vereceğiz.
Kent meydanın açılışı yapılacak. Buranın geçici kabulü yapıldı mı belediye bunu teslim aldı mı? Neden seçim öncesi alelacele daha önce yaptığın daha sonrada beğenmediğin yerlerin açılışını yapmıyorsun da bugün kent meydanın açılışını yaparak bunu siyasi şov malzemesi haline getiriyorsun.”
Mısırlıoğlu daha sonrada Okçular yeni mahalle, ova düzü mahallesi ve Aktaş mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti. Yeni mahalle olan yerlerle ilgili projelerini açıkladı.
Mısırlıoğlu sözlerine şöyle devam etti; Okçular yeni mahalle, ova düzü mahallesi ve Aktaş mahallesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle ben şuan yeni mahalledeyim bildiğin üzere burası 1 yıldır mahalle olmuş. Belediye sınırlarına girmiş artık belediyeden hizmet alan mahallelerden bir tanesi. Bildiğiniz üzere 2009 eskiden köy olan bugün bir çok mahallerimiz var. ama oları ziyaret