CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu, seçim çalışmalarına İzzet Baysal Mahallesi'nde devam etti.
Mısırlıoğlu, şunları ifade etti; Bugün İzzet baysal mahallesinde devam ediyoruz. İzzet Baysal Mahallesi bizim açımızdan önemli mahallelerden bir tanesi. Çünkü kıymetli hayırseverimiz, Bolu'nun babası, bugüne kadar Bolu'ya sayısız eserler kazandırmış, değerli büyüğümüz İzzet Baysal'ın adını taşıyor. Bu mahallenin özellikle geçen yıl yaz ayarlında çok fazla zorluk çektiğini, tozun kirin içinde yol yapım çalışmalarının aylarca sürdüğünü ve vatandaşımızın mağdur edildiğini biliyoruz. Bu mahallede yapılan çalışmaların yeterince doğru olmadığı, yerinde olmadığı ve hala ara sokaklarımızın köy görüntüsü taşıdığını bizim gibi mahalle halkı da dile getiriyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi belediye asli görevlerini yerine getirme noktasında 10 yılda maalesef büyük bir başarısızlık örneği gösterdi.
“5 santimlik yapılan asfaltlar, kaldırım taşları vatandaşlarımız için hiç de ikna edici değil”
Seçime az bir zaman kala sadece göz boyamak için 5 santimlik yapılan asfaltlar, kaldırım taşları vatandaşlarımız için hiç de ikna edici değil. Bu nedenle biz göreve geldiğimiz zaman vatandaşımıza göstermelik hizmetler yapmak yerine kalıcı çözümlerle yapılıp daha sonra bozulmayacak, vatandaşımızı rahata kavuşturacak çözümler ve hizmetler üreteceğimizi de ifade ediyorum.
Mimar olmanın Bolu'ya katkı sunacağını ifade etmiştim. Tabi ki belediye demek sadece başkandan ibaret değildir. Belediye başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve tüm çalışanları bütünlük içerisinde olursa herkes görev ve sorumluluklarını bilirse o zaman yaşanabilir bir şehir olma noktasında en üst noktaya ulaşır. Özellikle mesleki kimliğimizin verdiği güçle İmar Müdürlüğünden yapacağımız değişikliklerde Bolu halkını aydınlatmak isterim. Bildiğiniz üzere İmar Müdürlüğü 1 yılı aşkın bir süredir kapıları halka kapatılmış, ve içeride neler döndüğünü kimsenin bilmediği bir hal almıştır. Göreve geldiğimizde o kapıları halkımıza açacağız. Bunun sözünü halka veriyoruz. Vatandaşımız bu konuda rahat olsunlar.
“Göreve Geldiğimizde 2 Yıl İçinde Doğalgazsız Mahalle Kalmayacak”
Yeni binalar konusunda birçok vatandaşımızın çok büyük bir sıkıntı çektiğini borçlandığını ve bunun sonucunda doğalgaz hizmeti alamadıklarından dolayı ciddi sıkıntılara düştüklerini hepimiz biliyoruz. Vatandaşımızın gönlü rahat olsun . 10 yıllık Belediyecilikte yüzde 42'sini ancak tamamlayabildiği doğalgaz hizmetlerini biz göreve geldiğimizde 2 yıl içinde tamamlayacağımızın sözünü veriyoruz.
“Yaşadığımız çevreyi tekrar yeşile dönüştüreceğiz”
Beton olan Bolu merkezini nasıl tekrar yeşil hale getirebiliriz. Yapılan binaların etrafına baktığımızda tamamen betonlaşma görüyoruz. Özellikle yöresel ağaçlarımızın kullanılacağı ve bina sahiplerin e ve müteahhitlere ağaç dikme şartı getireceğiz. Yaşadığımız çevreyi tekrar yeşile dönüştüreceğiz.
“Belediyede kimsenin adamı olmayacak”
Özellikle İmar Müdürlüğünde müteahhitlerimiz birçok sıkıntıyla karşı karşıyalar. Zamanında ruhsat verilmemesi, özellikle arsayla ilgili bilgi almak istediklerinde ‘bugün git yarın gel' dediklerini biliyoruz. Biz kişiye göre imar uygulamalarına son verip herkese eşit hizmet vereceğiz. Kimsenin adamı olmayacak belediyede. Eşitlik olacak.
İzzet Baysal mahallesi gibi Bolu'nun kuzeyinde yer alan ve kuzey çevre yolu diye adlandırdığımız alanın özelikle akşam saatlerinde insanların güvenlik zorluğu çektiği bir alandan bahsediyoruz. Madem birileri çıkıp Bolu'yu geleceğe taşıyoruz, diyorlar' ama bunun için hiçbir şey yapılmıyor. Bunun i