CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu çalışmalarına dün Sağlık Mahallesinde devam etti. Sağlık Mahallesinde vatandaşlara Bolu Belediyesindeki imar uygulamaları hakkında bilgi veren Mısırlıoğlu Bolu'da İmar Müdürlüğünün kapıları vatandaşımıza kapatılmış durumda, yönetimi aldığımız da derhal İmar Müdürlüğünü halka açacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Sağlık Mahallesinde halka buluşmasının ikinci etabında seçmenlere CHP yerel yönetiminde Bolu'nun imarında ne gibi değişiklikler olacağı konusunda ki düşüncelerini paylaştı.
Öncelikle ilk değişiklik Bolu Belediyesi İmar Müdürlüğünde yaşanacak diyerek sözlerine başlayan Mısırlıoğlu, Uzunca bir dönemdir Bolu Belediyesi İmar Müdürlüğü halka kapılarını kapatmış durumda. Hiçbir vatandaşımız İmar Müdürlüğünde bir işini gördüremiyor. Sadece zemin katta vatandaşlarla bilgi alışverişi olmaktadır. Bunun anlamı nedir diye sorulan sorulara da görevliler yanıt vermemektedir” dedi.
SANKİ HAZİNE DAİRESİ MÜBAREK
Mısırlıoğlu, Sanki mübarek yer hazine dairesi, kapılar kapalı şifreli geçişler var ve kapıda ilgililere herhangi bir soru sorulması önlemek için zabıta nöbet bekliyor. Böyle bir şey olabilir mi? O kapılardan içeri kim ya da kimler girebiliyor? Be buradan soruyorum, iki gündür bana belediye binasında hakkımda ve CHP'liler hakkında açıklamalar yapan Balaban ve İnceler'e de bu kapılar kapalı mı?
Çünkü malum nu kişiler yoğun imar işleri ile müteahhitlik ile projecilikle iştigal ediyorlar!
Biz göreve gelir gelmez ilk yapacağımız iş İmar Müdürlüğünü halka açmak olacak, duvarları kaldıracağız. Bu öncelikli görevimizdir. Sizin diyelim bir arsanız var, arsanız ile ilgili imar durumunu öğrenmek istiyorsunuz, bunun için imar müdürlüğüne müracaatınız gerekir, ancak kapılar duvar, yetkililer de bir surat, bir surat. Siz orada vatandaşa hizmet için bulunuyorsunuz, belediye başkanı bu kapıları kapatarak Merkez Bankası kasaları gibi İmar Müdürlüğünü vatandaştan saklayarak neyi gizlemeye çalışıyor. Bu uygulama derhal terk edilecektir. Her şey şeffaf, her şey göz önünde olacaktır.
Bir seçilmiş kişinin, bir yöneticinin halktan saklayacağı hiçbir şey olamaz. Bir şeyler gizleniyorsa, saklanıyorsa ortalıkta vatandaştan gizli saklı bir şeyler varsa Alaaddin Yılmaz'ın o makamda 1 dakika dahi oturmaması gerekiyor” diye konuştu.