Bolu CHP Belediye başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, kalabalık bir ekiple seçim çalışmalarına devam ediyor. İhsaniye mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Mısırlıoğlu, halkın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Mısırlıoğlu, burada yaptığı açıklamada İhsaniye Mahallesi'nde uygulanan ücretli otopark uygulamasından vatandaşların şikayetçi olduğunu söyledi.
Mısırlıoğlu çalışmaların ardından bu hafta gerçekleşen ve Bolu'nun son zamanlarda gördüğü en kalabalık mitingi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, daha sonrada secim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mısırlıoğlu, Dün genel başkanımız Bolu'ya gelerek Bolu halkımız ve bizlerle kucaklaştı. Dünden bugüne aldığımız yoğun telefonlar ışığında da aslında bu söylemleri söyleyebiliyoruz. Bugüne kadar Bolu'da yaşanmış en büyük miting olduğunu, Bolu'da yaşayan vatandaşlarımız, Bolu dışından mitingi canlı izleyen tüm seyircilerimiz bizlere ifade ettiler. Öncelikle Bolu halkının yoğun katılımından dolayı ekranları başında bizleri izleyen tüm seyircilerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere inandıkları güvendikleri için inşallah Mart'ta da mitinglerin bir göstergesinde sandığa yansımasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Mitinglerin tam olarak bir gösterge olmadığını ifade eden Mısırlıoğlu, Evet, mitingler bir gösterge değildi, bunu biliyoruz; ama dün o kalabalığı görünce de Bolu'da yaşayan vatandaşlarımızın özellikle 10 yıllık belediye sıkıntılarının ayyuka çıktığını, artık bir değişim istediklerini ifade ettiler. Ama bizler hiçbir şekilde rekabete katılmıyoruz, çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Gerek dün akşam miting sonrası çalışmalarımıza devam ettik. Bugün de kaldığımız yerden İhsaniye mahallesinde mahalle çıkartmalarımıza devam ediyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımız ve esnafımız ile görüşüyoruz. Gerekse konutlarında oturan halkımız ile buluşuyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımız ile konuşurken özellikle mesai saati içerisinde olduğundan dolayı da birçok hanım efendi ile karşı karşıya geliyoruz. İlk kez Bolu'da kadın bir belediye başkan adayı var. Kadınlarımız özellikle bir kadın adayı karşılarında görmekten son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Ben her zaman söylüyorum toplumda bizler kadın erkek her ortamda çalışıyoruz. Aynı yeri paylaşıyor aynı ortamlarda yemek yiyoruz ve sohbet ediyoruz. Bu nedenle kadın bir belediye başkan adayı olarak ta kadınlarımızın bizlerin daha yakın olacağını her sıkıntılarında bizlerin onların yanında olacağımızın da sözünü veriyoruz. Ben her hanımefendilerin sorunlarını sıkıntılarını kendi çalışanlarım gibi görmek onların her ortamlarında bulunmak gerek günlerinde gerekse her sıkıntılarında yanında olduğumu da ifade etmek istiyorum.
İhsaniye mahallesinde ana cadde üzerinde otopark uygulamasının yapıldığını ve burada esnafımızı özellikle 3 tl'lik otopark uygulamalarından mağdur olduklarını bir kez daha dinledik. Ve bizim projelerimizi de burada yaşayan esnafımız da konut sahiplerimizde duymuşlar. 3 tl'lik otopark uygulamasına son vereceğiz. Çünkü Bolu'da yaşayan vatandaşlarımız bu konudan çok rahatsız bizler de özellikle konutlarımızın bu yerlerin otopark bedellerini ödeyerek satın aldıklarını, bu iş yeri sahiplerinin gerekli olan vergilerini ödediklerini düşünürsek 3 tl'lik otopark sorununa son vereceğimizin sözünü bir kez daha veriyoruz.”