CHP'nin Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Gazipaşa İlkokulu'nda oyunu kullandı. Mısırlıoğlu oy kullanmasının ardından Memleketimize olan görevimizi yerine getirdik” dedi.
30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçiminde CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu oyunu Gazipaşa İlkokulu'nda kullandı. Sabah saat 10.30 sularında Gazipaşa İlkokulu'na gelen Mısırlıoğlu'nun yanında eşi, çocukları ve partilileri de vardı. Mısırlıoğlu seçmenle selamlaştıktan sonra oy kullanacak olan her vatandaş gibi sıraya girdi.
Sıra Mısırlıoğlu'na geldiğinde önce İl Genel Meclisi üyeleri için oy veren Mısırlıoğlu, daha sonra Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeleri ile muhtarlık seçimi için oylarını kullandı.
Oy kullandıktan sonra basına kısa bir açıklama yapan Mısırlıoğlu Çok heyecanlı değilim, olası kadar heyecanlıyım. Daha heyecanlı olacağımı sanıyordum ama biraz daha sakinim. Sanıyorum elimizden gelen her şeyi yaptık, kendimizi anlatmaya çalıştık. Sanırım bunun bir rahatlığı var. Biz üzerimize düşeni yaptık vatandaşımızın takdirine bırakıyoruz. Memleketimize olan görevimizi yerine getirdik. Uzun bir süre çalışma süreci geçirdik artık vatandaşımızın takdirine bıraktık. Herkes sandıkta oyunu kullandı ve biz onlara saygı duyacağız. İnşallah Bolumuz için hayırlı olur. 31 Mart'tan sonra Bolu için aydınlık günler başlar diye temenni ediyorum” dedi.