CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu pazarları dolaşıyor. Sağlık Mahallesi kapalı Pazar yerinin eksiklerini saptayan Mısırlıoğlu Eksikliklerin seçimlerden sonra CHP olarak giderileceğini ve bütün mahallelerde pazarlara bir standart getirilmesi gerektiğini” söyledi.
Bolu Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Mimar Mehtap Özcan Mısırlıoğlu seçim çalışmaları öncesinde Sağlık Mahallesi kapalı pazar yerine de uğrayarak pazarcı esnafının sorunlarını tespit etti. Pazarcı esnafları sorunlarını CHP adayı ile paylaştılar, taleplerini dile getirdiler. Ziyaretlerle ilgili Mehtap Özcan Mısırlıoğlu şu noktalara değindi. Sağlık Mahallesi'ni partimizle birlikte ziyaret ediyoruz. Biz gerek Bolu pazarını gerekse semt pazarlarımızda esnafımızın sorunlarını dinleyerek yeni dönemle ilgili talepleri alıyoruz. Uzun süredir gelmediğimiz Sağlık Mahallesi pazarına da bugün geldik. Aslında tüm pazarcı esnafımızın sıkıntılarının ortak olduğunu bugün burada görmüş olduk. Bizler hep şunu söyledik; esnaflarımızın dertlerini dinlemeliyiz, sorunlarını çözmeliyiz dedik. Bu bağlamda bugün öncelikle esnafımızın dertlerini dinliyoruz. Bu dertler yeni dönemde neler yapmamız gerektiği konusunda bizlere önemli ipuçları veriyor.”
“PAZAR YERİ KAPALI AMA SORUNLARI BÜYÜK”
Mehtap Özcan Mısırlıoğlu değerlendirmeleri şu şekilde devam etti: Örneğin Sağlık Mahallesindeki pazarımızın üzeri kapalı, Üstü kapalı bir pazar olmasına rağmen teknik anlamda sıkıntılarının olduğunu gördük. Tüm pazar yerlerimizin tek tip düzenli halka ve Bolu'ya yakışır esnafımızın yüzünün güldüğü pazar alanları oluşturacağız Biz CHP yönetiminde bunların yapılacağının sözünü vatandaşımıza veriyoruz. Öncelikle vatandaşımıza hizmet eden esnafımızın yüzünün gülmesi lazım… Yanında olmak zorundayız esnafımızın. Esnafımızın yüzü güldüğü takdirde vatandaşımızın da yüzü güler. Bu otomatikman Bolu'ya yansıyacaktır. Bunun sözlerini kendilerine veriyoruz. Belediyenin bir aş evi var orda her gün insanlara yemek çıkıyor. Biz neden esnafımıza iki kap yemek gönderemiyoruz bu soğuk havalarda. Biz o esnafımıza iki kap yemek gönderelim onların yanında olduğumuzu gösterelim. Sosyal belediyeciliğin ne olduğunu vatandaşımıza gösterelim istiyoruz. Bugün pazarcı esnafımıza söz verdik. Her zaman onların yanında olduğumuzu kendilerine gösterdik çok memnun oldular.