CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu, seçim çalışmalarına kalabalık bir partili grubuyla birlikte Borazanlar Mahallesi'nde devam etti. Mısırlıoğlu'na halkın ilgi ve alakası gözlerden kaçmazken, ‘Artık bir değişim şart, sizi başkan olarak görmek istiyoruz' sesleri yükseldi. Mısırıoğlu yaptığı açıklamada, Borazanlar Mahallesi'nde yıllardır hiçbir şey yapılmıyor. 11 yıldır Belediye başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz, buraya tel çektim diye övünüyor” dedi.
"11 YILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN ALAADDİN YILMAZ, BURAYA TEL ÇEKTİM DİYE ÖVÜNÜYOR"
Partilileriyle vatandaşları ziyaret eden Mısırlıoğlu, Hürriyet caddesi üzerinde bulunan esnafımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Özellikle biz bugün esnafımız ile sohbet ederken Borazanlar mahallesinde yaşayan vatandaşımızı da görme şansı bulduk. Borazanlar Mahallesi'nde yıllardır hiçbir şey yapılmıyor. 11 yıldır Belediye başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz, buraya tel çektim diye övünüyor” dedi.
"DERENİN KOKUSUNDAN DOLAYI VATANDAŞLAR RAHATSIZ"
Borazanlar Deresine değinen Mısırlıoğlu, Bunu esefle kınadığımızı tekrar tekrar söylemek istiyoruz. Borazanlar deremiz Alpagut'tan başlayan Büyüksu'ya kadar uzanıyor. Şu an bulunduğumuz ortamda derenin kokusundan dolayı vatandaşlar bu konudan tedirginliğini, rahatsızlığını dile getirdiklerini biliyoruz. Allah nasip ederse bizlerle birlikte borazanlar deresini şehrin içerisinde özellikle yaya artelleri ile etrafındaki oturma alanlarıyla şehrin içinde yeni yaşam alanı oluşturacağımızın sözünü veriyoruz. Ayrı bu bölgede Hürriyet Caddesi üzerinde daha önce de söylediğimiz gibi Bolu'nun önemli bir ihtiyacı olan kültür ve sanata doymasını sağlayacağımız, Bolu'da yaşayan tüm öğrenci ve vatandaşlarımıza kültür ve sanat konusunda gerekli olan ve bugüne kadar hiç verilmeyen değerin verileceğinin de sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.
“BOLU'NUN YAŞAM MERKEZLERİNDEN BİR TANESİ OLACAK”
İzzet Baysal Müzesini hayata geçireceklerini belirten Mısırlıoğlu, Hem kara yollarının olduğu alanda hem de ceza evinin olduğu alanda 2 ayrı bina tasarlayarak ortasından geçen Borazanlar deremizin de su ögesiyle, yeşil alan donatılarıyla, beton zemin donatılarıyla Bolu'nun yaşam merkezlerinden bir tanesi olarak da Bolu'da yaşayan vatandaşlarımıza sunacağız. Evet bu kültür ve sanat merkezimizde sinemalarımız olacak tiyatrolarımız olacak. Burada kongreler yapılabilecek sergi alanlarımız ve kadınlarımıza, gençlerimize eğitim verilebilecek, onun haricinde bizim çok değerli büyüğümüz rahmetli İzzet Baysalımızın geçmişten bugüne kadar yapmış olduğu eserleri anlatan Bolu'ya kazandırdığı tüm eserleri anlatan güzel bir İzzet Baysal müzesini bu binanın zemin katında Bolu'da yaşayan vatandaşlarımıza sunacağız. Bunun haricinde geçmiş dönemlerimizin belediye başkanlarımızın dişinden tırnağından artırarak yapmış olduğu iş yerlerini, gözünü bile kırpmadan satan belediye başkanının vermiş olduğu zararı karşılamak adına da zemin katta da güzel iş yerleri açarak Bolulu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.