Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Resim Sanatı Eğitimi ve Ebru Sanatı Eğitimi kursiyerlerinin yaz kursları sona erdi. Filiz Demirtaş yönetiminde yaşları 6-20 arasında değişen toplam 20 öğrencinin yaz kursu sonunda öğrenerek ortaya çıkardıkları eserler ise harika bir sergi ile sergilendi.

Kültürel, Sosyal ve Sanatsal çalışmalara son derece önem veren Bolu Belediyesi tarafından restore edilen Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi, ilk sergisi ile göz doldurdu. Sanat Merkezi bünyesinde açılan Resim Sanatı Eğitimi ve Ebru Sanatı Eğitimi kursiyerlerinin yaz kurslarının sona ermesinin ardından açtıkları sergi gezenlerden tam not aldı.

Sanat Merkezi hocalarından Filiz Demirtaş yönetiminde 1 ay boyunca eğitim alan ve yaşları 6-20 arasında değişen 20 öğrenci yaz kursu sonunda öğrendiklerinden oluşturdukları eserleri sergiledi. Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen serginin açılışına, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, BSM hocaları, minik kursiyerler ve aileleri katıldı.

Sergi açılışında konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi olarak kültürel, sosyal ve sanatsal alanda birçok çalışma yapıyoruz. Burası da bunlardan bir tanesi ve burayı siz sanatseverlere yakışır bir hale getirmek için restore ettirdik. İlerleyen dönemlerde Adliye yeni yerine taşındığında eski Adliye binasını da sanatsal faaliyetler için dizayn edeceğiz. Kısacası sanatsal alanda yapılacak çalışmalar için elimizden geleni yapıyoruz ve sizler istedikçe de yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Başkan Yılmaz ve beraberindekiler serginin açılış kurdelesini keserek içerisini gezdi. Miniklerin birbirinden güzel çalışmalara imza attığını gören Başkan Yılmaz, her bir eser sahibi miniği tek tek tebrik etti. Haber Merkezi