Highway Outlet AVM'de düzenlenen 23 Nisan etkinliği büyük beğeni topladı. Uçurtma şenliği ile başlayan etkinlikler kapsamında, bando gösterisi, çocuk defilesi ve miniklerin yemek yarışması düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere çocukların katılımı üst düzeyde olurken, ailelerde en az çocukları kadar eğlendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Highway Outlet AVM'de çocuklara yönelik bir dizi etkinlik düzenlendi. Sabah saatlerinde başlayan etkinlikler gün boyu devam ederken, minikler için hazırlanan etkinliklerde çocuklar eğlenceli vakit geçirdiler.
UÇURTMA ŞENLİĞİ
23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilk etkinlik uçurtma şenliği oldu. Highway tarafından temin edilen ve miniklerin aileleri ile birlikte yaptıkları el yapımı uçurtmalar hazırlanırken, renkli görüntüler oluştu. İlk olarak aileler ve küçük çocuklar, uçurtmalarını yapmak için büyük emek sarf etler. AVM görevlileri tarafından anlatılan ve aileler ile çocuklarının beraber yaptığı uçurtmaları uçurdular. Uçurtmaları yaparken gösterilen çaba renkli görüntülerin oluşmasına sebep olurken bir o kadar da yapılan uçurtmaları uçurmaya çalışırken yaşandı. Hayatlarında ilk defa uçurtma uçuran çocuklar, hem kendi uçurtmalarını yaptı hemde kendi yaptıkları uçurtmaları uçururken eğlenceli dakikalar geçirdi.
BANDO GÖSTERİSİ
23 Nisan etkinlikleri kapsamında Highway Outlet AVM tarafından küçük ziyaretçilerine bir bando gösterisi de armağan edildi. Bolu Belediye Bandosu tarafından AVM içerisinde verilen güzel konser, büyük beğeni topladı. Bando ilk olarak AVM'yi gezdi ve çocuklara dağıtılan Türk Bayrakları da konser boyunca sallandı.
ÇOCUK DEFİLESİ
Highway Outlet AVM'nin 23 Nisan'da çocuklara yönelik etkinlikleri akşamüzeri de devam etti. Bu etkinlikte ise Özel Nafize Baysal Kreşi tarafından yapılan çocuk defilesiydi. Minikler, yaptıkları defilede büyüklere adeta taş çıkarttılar. Üzerlerindeki elbiseleri layıkıyla taşıyan minikler, büyük alkış aldılar. Defilede ayrıca çocuklar tarafından şiirler okunurken, ailelerde çocuklarının bu anını ölümsüzleştirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.
MİNİK AŞÇILAR YEMEK YAPTI
Günün bir diğer etkinliğinde ise, Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği (YEPAD) ve Highway Outlet AVM işbirliği içerisinde gerçekleşti. ‘Minik Şefler Atölyesi' adı altında düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 50 minik şef, hem yemek yaptı hem de eğlendi. Sırasıyla kurabiye, çikolatalı meyve, pizza ve bir çok yiyeceği YEPAD aşçıları ile birlikte yapan minikler daha sonra ise yaptıkları yemekleri afiyetle yediler.