50. Yıl İlköğretim Okulu 1-E sınıfı tarafından oluşturulan ve okulun tek izcileri olan minikler Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ettiler. Ziyaretçiler küçük olunca, ziyarette bir o kadar eğlenceli oldu. Vali Zahteroğulları'na bir çiçek takdim eden minik izcilerin Vali amca bunu sana getirdik” demesi gülüşmelere neden oldu.
Sınıf öğretmenleri Seher Çoban ve 50. Yıl İlköğretim Okulu 1-E sınıfı tarafından oluşturulan 28 kişilik minik izciler grubu Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ettiler. Ziyarete girişte ellerinde bir çiçek buketiyle gelen ve çiçeği Vali Zahteroğulları'na takdim eden minik izcilerin Vali amca bunu sana getirdik” demeleri gülüşmelere neden oldu. Sizlerin gelmesi yeterli, neden zahmet ettiniz” diye kendisine veren çiçeği alan Vali Zahteroğulları minik öğrencilere ve öğretmenine teşekkür etti.
Ziyarete gelenler minikler olunca, ziyarette bir o kadar eğlenceli geçti. Çocuklarla sohbet eden ve çeşitli sorular soran Vali Zahteroğulları, ziyaretin sonunda ise kendisini ziyarete gelen bütün izcilere önce birer çikolata ardından ise diş fırçası ile diş macunu hediye etti.