Borazanlar Mahallesi'nde okuldan eve dönerken arkadaşları ile oynadığı oyun sırada 3 metre yükseklikten dere kenarına düşen Irak uyruklu 7 yaşındaki Abdurrahman Abidin hastaneye kaldırıldı.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Olay, öğle saatlerinde Bolu'nun Borazanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50. Yıl İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi, Irak uyruklu 7 yaşındaki Abdurrahman Abidin, okuldan çıkıp eve dönerken yol kenarındaki boş arazinin dereye yakın olan kısmında oyun oynamaya başladı. Oyun oynarken ayağı kayan Abdurrahman Abidin, 3 metre yükseklikten derenin kenarına düştü. Küçük çocuğun yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar ise olayı 112 Acil servis, Polis ve İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çocuğu sıkıştığı yerden kurtarmayı başardı.

Vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralanmalar meydana gelen Abidin, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa taşındı. Bu sırada olay yerine gelen Abidin'in annesi K'halid Abidin ise büyük korku yaşadı. Gözü yaşlı bir şekilde ambulansa binen anne çocuğunu sakinleştirmeye çalışırken, yaralı çocuk tedavi edilmek üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

BURAYA ÖNLEM ALMAK ŞART

Olay hakkında konuşan vatandaşlar ise dereye önlem almak gerektiğini ifade etti. Okulun hemen yanında bulunan arazinin dereye olan kısmında hiçbir güvenlik önlemi olmadığını ifade eden vatandaşlar, daha kötü bir olay yaşanmadan buraya önlem alınması gerektiğini söylediler.