Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası TMMOB Mimarlar Odası Bolu İl Temsilciliği görevine seçilen Başkan Cem Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçim sonrası gezilerine Valilik ziyareti ile başladı.

Valilik ziyaretine gelen heyet, Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu ile bir araya geldi. TMMOB Mimarlar Odası Bolu İl Temsilciliği'nin yeni Başkanı Cem Gül ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur İlhan, Selim Yıldız, Tuğba Eygün Nezir ve Eser Ergün, yapmak istedikleri projeleri Vali Yardımcısı Özeroğlu ile paylaştı.

Sohbet havasında geçen ziyarette bir konuşma yaparak Başkan Gül ve ekibine teşekkür eden Vali Yardımcısı Özeroğlu, Böyle genç bir ekibi görünce çok mutlu oldum. Sivil toplum kuruluşları içinde çok önemli bir görevi olan kurumda görev almanız size büyük sorumluluklar yüklüyor. Odanızın bir görevi de korumaktır ve Bolu'da korunacak, sahip çıkılacak çok şey var. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Bize proje getirin ve size elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

TMMOB Mimarlar Odası Bolu İl Temsilcisi Cem Gül'de kendilerini kabul eden Vali Yardımcısı Özeroğlu'na kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.