CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, seçim çalışmalarını Bolu Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek devam ettiriyor.
CHP Bolu Belediye Başkan aday adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, beraberindeki partililerle birlikte Bolu Muhtarları Derneğini ziyaret etti. Bolu ilindeki muhtarların da katıldığı ziyarette Mustafa Sarıgül ve Bolu'daki otopark uygulaması damgasını vurdu. Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Muhtarlarımızı her zaman önemsiyoruz. Biz anlayış olarak muhtarlarımızı Belediye'de görev yapan meclis üyeleriyle, seçilmişlerle aynı kefede görüyoruz. Belediyeyi akil insanlarla değil seçilmişlerle yönetmek istiyoruz. Muhtarlık binalarının sosyal etkinlik yapılabilecek nitelikte olmalarını sağlamaya çalışacağız" dedi.
İyi ilişkiler içerisinde olmanın daha fazla yarar sağlayacağını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan tavırlarını netleştireceklerini belirtti. Gazetecilerin muhtar maaşlarıyla ilgili sorusu üzerine Çalışkan, "Biz muhtarlar olarak 7/24 çalışıyoruz. Bir eve girileceği zaman tutanak tutulurken bizim orada olmamız lazım. 10 dakika yerimizde olmazsak mahalli idareler aranıyor. Bu nedenle maaşımızın değeri 400 TL değil. Bağ-kur primlerimizi kendimiz ödüyoruz. Belediyeden bize ödenek verilebilir. Şişli Belediyesinde olduğu gibi. Bolu Belediyesi'ne sorduğumuzda başkan espiri yaparak karşılık verdi” dedi.
Aday Adayı Mısırlıoğlu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün uygulamasının örnek olduğunu belirterek, seçilmesi durumunda maddi problem olmaması halinde uygulamanın Bolu'da da yapılacağını söyledi.