Saadet Partisi Bolu Millet vekili adayları Veysel Çetinkaya ve Mehmet Tan ile İl Başkanı İbrahim Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Kültür Mahallesinde düzenlenen geleneksel mevlide katıldı.

Bolu'nun en büyük mahallerinden biri olan Kültür Mahalle Derneği her yıl ahirete intikal etmiş yakınlarını anmak ve ruhları için dua okumak amacıyla düzenlediği geleneksel mevlit cemiyetini büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

İKRAMLAR YAPILDI

Öğle namazından önce başlayan mevlit programında, değişik camilerde görev yapan hocalar kuran ile ilahiler okudu. Kültür Camii ile bahçesi Bayanların da yoğun katılımıyla kapılara kadar doldu. Hazırlanan pilav, kavurma, ayran ile tulumba tatlısı ikramı yapıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Saadet Adayı Çetinkaya, Her yıl ölmüşlerimizi yad etmek, onlara hayır dualar etmek ve mahalle sakinlerimizi bir araya getirmek için, geleneksel olarak organize edilen bu mevlid cemiyeti için, başta kültür camimiz din görevlileri, dernek başkan ve yöneticileri olmak üzere emeği geçen bütün mahalle sakinlerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi