İsrail'in Gazze'ye kara harekatını başlatması üzerine Ak Partili vekiller, TBMM'yi kapatıp İsrail'in Ankara'daki Büyükelçilik binası önündeki protesto eylemine katıldı. Protesto eylemine AKP Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve fehmi Küpçü'de katıldı.
TBMM'nin kapanmasıyla birlikte AK Parti Gurubu Milletvekilleri topluca bir karar aldılar ve saldırıları kınamak üzere İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önüne giderek orada toplanmış bulunan protestocu gurup ile birlikte İsrail'i protesto ettiler.
"TC TARİHİNDE İLK KEZ"
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, yaptığı açıklamada, Ortadoğu'nun bir Filistin değil İsrail sorunu olduğunu belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez TBMM'yi kapatıp elçilik önünde eylem yaptık" dedi.
BOLU MİLLETVEKİLLERİ DE EYLEMDE!
TBMM'de çıktıktan sonra kol kola girerek büyükelçilik binasının önüne gelen AK Partili milletvekillleri burada İsrail'in Gazze'ye düzenlediği kara harekatını protesto etti. AKP Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'de protesto eylemine katılan milletvekillerinin arasında yer aldı.