AK Parti Bolu Milletvekili Dışişleri Komisyonu Üyesi, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Ekonomik Komite Başkanı olan Ali Ercoşkun, Bolu'da örgütlenme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD'ın markalaşma konusundaki çalışmaları hakkında brifing alan Ercoşkun, kentsel kalkınma konusunda ildeki yatırımcıların gerçekleştirecekleri planlamalara ve atılımlara destek sağlama noktasında söz vererek işadamlarına şöyle seslendi; Bolu'nun gelişimine katkı sağlamak üzere taşın altına elini sokan işadamlarımızın yanındayım, gereken desteği vermeye hazırım."

Ercoşkun; "1991-1992 yıllarında İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrenciliğim zamanında MÜSİAD'da çalışmıştım ayrıca MÜSİAD'ın kuruluşundan bu güne kadar çeşitli görevlerde de bulundum. MÜSİAD'ın benim açımdan önemi oldukça büyük. MÜSİAD'ın her türlü faaliyetlerinde, girişimlerinde ve organizasyonlarında yer almaktan büyük mutluluk duyarım.” diye konuştu.