CHP Milletvekili Tanju Özcan'ın, karla mücadelede yerel yönetimlerin sınıfta kaldığını söyleyerek Bolu Belediyesi'ni eleştirmesine karşılık Alaaddin Yılmaz, CHP'nin Vekili yumuşak söylese ne yazar, sert söylese ne yazar. Zaten hep söylüyor” cevabını verdi. Başkan Yılmaz, Kar yağışında kendimizi test etmiş oluyoruz. Böyle bir karı Allah'ım her sene versin, bizde kendimizi test edelim. Olumsuzluklardan ders çıkartalım” dedi.

Haber: Mehmet Ali Atalay - Karla mücadele ile ilgi kamuoyunda yer alan bazı eleştirilere cevap veren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kar yağışında bizde Belediye olarak kendimizi test etmiş oluyoruz. Karla mücadelemizde eksiğimizi noksanımızı görelim ve ders alalım. Allah'ım her sene böyle kar versin ki bizde karla mücadelemizi eksiksiz hale getirelim” şeklinde konuştu.

Tanju Özcan'ın ‘sert' eleştirilerine cevap veren Başkan Yılmaz, Yumuşak söylese ne yazar, sert söylese ne yazar. Zaten hep söylüyor. Sadece dikkat çeker, manşet olur. Biz ise Bolu'ya mühür vurarak manşet olmak istiyoruz” dedi.

Önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olup olmayacağı yönündeki kamuoyunda merak edilen soruya cevap verirken Tanju Özcan'ı örnek gösteren Başkan Yılmaz, Biz hedefi olan, projesi olan, Bolu'yu seven vekiller istiyoruz. Milletvekili olmak için milletvekili olmak, benim için aşağılık bir durumdur. Bu kafada bir insanın belediye başkanı, milletvekili veya ilçe başkanı olması aşağılıktır” dedi.