MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP İl Binasında düzenlediği basın toplantısında seçim çalışmaları boyunca emek veren tüm teşkilata ve partililere teşekkür etti. Ancak 1 Kasım seçimlerinde MHP'yi temsil eden Geredeli 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Metin Apaydın'a teşekkür etmedi.

Seçim çalışmaları boyunca destek veren herkese teşekkürlerini ileten Aydın, Bolu' da Milliyetçi Hareket Partisini gece gündüz demeden maddi manevi elinden gelen gayreti gösteren ve beyefendiliği ile takdir kazanan Şükrü Gülez'i, hanımefendiliği ve çalışkanlığı ile takdir kazanan Mihriban Yerlikaya'yı ve seçim çalışmalarında her türlü fedakarlığı gösteren il yöneticilerime, ilçe başkan ve yöneticilerine, Her seçimde çalışkanlıkları ile yüz akımız olan kadın kolları başkanı ve yönetimine ve her zaman yanımızda olan ve çalışmalarımıza destek veren aziz dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

“Metin Apaydın'ın psikolojik tedaviye ihtiyacı var”

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın'ın teşekkür konuşmasında 1 Kasım'da MHP'nin 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Metin Apaydın'a teşekkür etmemesi gözlerden kaçmadı. Seçimlerden sonra Metin Apaydın'ın sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aleyhine paylaşımlarda bulunması MHP İl Başkanı Mehmet Aydın'ı kızdırdı. Teşekkür konuşmasında basın mensuplarının Metin Apaydın'ı unuttunuz sanırım demeleri üzerine konuşan Mehmet Aydın, Hayır, unutmadım. Sayın Metin Apaydın'ın psikolojik tedaviye ihtiyacı var diye düşünüyorum. Ruh hali MHP'yi temsil etmeyi kaldıramadı. Kendisine MHP hariç, bundan sonraki diğer siyasi hayatında yolunun açık olmasını diliyorum şeklinde konuştu. (Emrah ÖGET)