Vekilimiz hep yanımızda oldu, Allah razı olsun

MHP'li Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, kendisini makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun için; Seçildiğim günden beri vekilimiz çalışmalarımızda hep yanımızda oldu. Beldemize büyük katkılar ve hizmetler sağladı, sağlamaya da devam ediyor. Bizlerde bu iyi niyetli tutum karşısında, Karacasu'da fanatik bir siyasi ortama girmedik. Vekilimizden Allah razı olsun” dedi.

AK Parti Milletvekili ve 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, 1 Kasım seçimleri öncesi seçim çalışmalarını gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdürdü. Ercoşkun'un dünkü ziyaret duraklarından biri de Karacasu Belediyesi oldu. Ercoşkun, Karacasu Belediyesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Celal Beydili tarafından kapıda karşılanarak ağırlandı. Ziyarete, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mücahit Kutlu ve İl Genel Meclisi eski üyelerinden Recai Namdar'da eşlik etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette siyasilerin samimi sohbetleri adeta siyasetin sıcak yüzünü sergiledi.

ERCOŞKUN: ÖNEMLİ OLAN MİLLETE HİZMET ETMEK

Ercoşkun, ziyarette şöyle konuştu: Bugün ilimizde bazı nokta ziyaretler gerçekleştirdik. Bu bağlamda Karacasu Belediyesi'ni de ziyaret etmek istedik. Vatandaşımız sandıkta tercihini yaptı. AK Parti'nin kazandığı belediyeler oldu, diğer partilerin kazandığı belediyeler oldu. Seçimden sonra il genelinde seçimi kazanarak belediye başkanı olmuş tüm isimleri arayıp tebrik ettim. Ve kendilerine dedim ki; ‘Bize düşen bir görev olursa, elimizden geleni yapmaya hazırız.' Sonuçta önemli olan millete hizmet etmek. Maalesef CHP'li bazı belediyelerle diyaloglarımız sadece o anki görüşmeyle sınırlı kaldı. Hiçbir şekilde ilçeleriyle alakalı, beldeleriyle alakalı bizden bir talepte bulunmadılar. Biz iyi niyetli bu çağrıyı yaparken, vatandaşa hizmet etmeyi kendimize esas aldığımız için bunu yaptık. Fakat benim gençliğimin geçtiği, her sokağında çok güzel anılarımın olduğu Karacasu'da belediye başkanımızla yapılan hizmetler noktasında her türlü görüşmeyi bugüne kadar gerçekleştirdik. Bizlerin Karacasu'ya katkısı olduysa, ne mutlu bizlere. Sonuçta burada yaşayan vatandaşlarımıza yapılıyor bu hizmetler. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”

KARACASU'YA DOĞALGAZ GELİYOR

Ercoşkun, açıklamalarının son bölümünde, turizm bölgesi Karacasu'ya doğalgaz getirileceğini müjdeleyerek, Doğalgazla alakalı çalışmalarımız olmuştu. Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerimiz yanı sıra Karacasu'ya da bu hizmetin getirilmesini sağlıyoruz. EPDK'da gerekli çalışmalar tamamlandı. İnşallah bu 3 bölgede doğalgazı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

ALİ ERCOŞKUN HİZMET NOKTASINDA BİZİ AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN AYIRMADI

Ziyarette Beydili yaptığı açıklamalarda ise, Sıcak ilgisinden dolayı vekilimiz Ali Ercoşkun'a teşekkür ederiz. Allah razı olsun!” dedi. Ercoşkun'un belediye başkanı seçilmesinden sonra kendisini telefonla arayarak tebrik ettiğini belirten Beydili, Ercoşkun'un Karacasu için yaptığı çalışmalardan söz ederek, Biz sayın vekilimizle sıcak ilişkilerimizi hep sürdürdük. Vekilimiz her gördüğünde şahsıma, ‘Başkanım üzerimize düşen bir görev varsa, her zaman yanınızdayız' der. Beldemize çöp araçları tahsis edilmesini sağladı. Yine doğalgaz konusunda beldemize büyük katkı sağladı. Dörtdivan ve Yeniçağa ilçeleri yanında Karacasu'yu da ayırmadı. Beldemize büyük emeği var” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının devamında, Biz fanatik bir siyasetçi değiliz” diyen Beydili, Biz burada herkesin belediye başkanıyız. Biz ikili ilişkilerimizi bitirmedik, kimseyi sınıflara ayırmadık. Karacasu'da fanatik bir siyasi ortama girmedik, girmeyeceğiz de. Vekilimiz beldemiz için bize her zaman isteklerimizi sordu. Bizler de kendilerini hiçbir zaman sıkıntıya düşürmedik. Sıkıştığımız, yardıma ihtiyacımız olduğunda vekilimizi aradığımız zamanlar oldu. Bundan sonra da bu şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” biçiminde konuştu. Karşılıklı yapılan bu samimi açıklamalar sonrası ziyaret bir süre daha devam etti. MHP'li Başkan Beydili, tıpkı karşıladığı gibi, AK Partili Ercoşkun'u ve beraberindeki siyasileri kapıya kadar gelerek uğurladı.

YEMDE VE GÜBREDE KDV'Yİ KALDIRIYORUZ

Ercoşkun'un bir başka ziyaret durağı ise, Bolu İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği oldu. Burada birlik başkanı Muzaffer Bilici ve birlik yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ercoşkun, AK Parti seçim beyannamesinde çiftçilere yönelik yer verilen projeleri aktararak, Yeni dönemde yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz” dedi.

Ercoşkun ayrıca Bolu tarımı için önemli bir projeye değindiği açıklamalarında, 120 milyon TL maliyete sahip Bolu Ovası Kapalı Sulama Sistemi Projesi'nin hizmete geçişiyle merkezde 58 bin 700 dekar tarımsal alan modern yöntemlerle sulanacak” diye konuştu. Ercoşkun, Kırsal Kalkınma Programı'na alınan Bolu'da projesi kabul gören yatırımcı çiftçilerin devletten yüzde 50 hibe şeklinde destek alacaklarını bildirerek sözlerini tamamladı. Ercoşkun'un ardından konuşan Bilici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Birlik faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Bilici, Ercoşkun'a Bolu'daki tarım ve hayvancılık faaliyetlerine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi