MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, Seben ilçesinde muhtarlar ile yaptığı toplantıda AKP iktidarında ilçelerin hayalet şehre büründüğünü söyleyerek, Çiftçimizi ve köylümüzü tekrar yuvalarına çekebilmek için yaşam kalitesini artıracağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında kalabalık partili grubuyla Seben ilçesine giden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, ilçede büyük ilgiyle karşılandı. Araç konvoyuyla ilçeye giriş yapan MHP Teşkilatı, ilk olarak kamu kurum ve kuruluşlarını gezdi. Daha sonra sokağa inen adaylar, hem dükkanları hem de pazarı gezerek halkın sesini dinledi. Vatandaşların bağrına bastığı adaylar, 7 Haziran seçimlerinde ülkenin kaostan kurtulabilmesi için destek istediler. MHP Bolu Milletvekili adayları, pazaryerinin yanı sıra sanayi esnafını da gezdi. Vatandaşlar ve esnaflar, hem milletvekili adaylarından söz istedi hem de destek sözü verdi.

ŞÜKRÜ GÜLEZ; BEBEK KATİLİ İLE AYNI MASADA OTURUYORLAR”

Akşam saatlerine kadar ilçede çalınmadık kapı bırakmayan milletvekili adayları, akşam saatlerinde ise köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi. Köy muhtarlarının ihtiyaçlarını soran ve sıkıntılarına çözüm arayan Bolu Milletvekili Adayı Şükrü Gülez, ilk olarak açılım sürecinin etkilerini anlattı. AKP'nin bebek katili ile aynı masada yer aldığını söyleyen Gülez, Ülkemiz sıkıntılı bir sürece doğru gidiyor. İzlemiş oldukları basiretsiz ve bölücü politikalar neticesinde Doğu ve Güneydoğu bölgemiz ciddi anlamda PKK'nın hakimiyetine terk edildi. Polisimiz karakoluna, askerimiz kışlasına çekilmiş, meydanlar PKK'nın kontrolüne bırakılmıştır. Alan hakimiyetini onlar kazanmıştır. Halbuki bizim iktidar dönemimizde verilen mücadele sonunda Abdullah Öcalan yakalanarak terör sıfıra indirilmiştir. Sıfırlanan terör, planlı ve programlı bir şekilde tekrar artırılarak, tavizler verilerek terörle mücadeleden vazgeçilerek müzakere edilecek hale gelinmiştir. Eli kanlı bebek katili ile aynı masaya oturulmuştur” diye konuştu.

İlçelerin 13 yıldır AKP iktidarında hayalet şehre döndüğünü ve mevcut iktidarın çiftçiyi ve tarımı bitirmek için her şeyi yaptığını söyleyen Gülez, Bir milleti bitirmek istiyorsanız önce o ülkede tarımı ve hayvancılığı bitireceksiniz. Çünkü çitçiyi bitireceksiniz. Bunlar iktidarda oldukları süre içinde bunu yaptılar. Bugün Seben, Kıbrıscık, Dörtdivan ve Yeniçağa gibi bütün ilçelerimize baktığınızda hepsi hayalet şehre döndü. Bundan 10 sene önceki Seben ile şimdiki Seben arasında dağlar kadar fark var. Memlekette insan kalmamış. Köylerde oturacak insan yok. Biz MHP iktidarında ilçelerimizi yeniden canlandıracağız. Bizim en büyük hedefimiz çiftçimizi, köylümüzü tekrar köyüne çekebilmek ve yaşama kalitesini artıracak uygulamaları yerine getirmektir” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi