CHP Bolu Milletvekili 3. Sıra adayı Burak Cop'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara MHP İl Başkanı Mehmet Aydın'dan sert cevap geldi. Cop'un yaptığı açıklamada ülkücü öğrencilere karşı faşist ve kalleş ifadelerini kullandığını belirten Aydın, Bu CHP Milletvekili belli ki birileri tarafından 7 Haziran seçimleri öncesi ilimizin huzurunu bozmak için Bolu'ya gönderilmiş ve CHP'den Milletvekili adayı yapılmıştır” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, sosyal medya üzerinden AİBÜ'de öğrenim gören Ülkücü öğrencilere faşist ve kalleş diyerek hakaret eden CHP Bolu 3. Sıra milletvekili adayı Burak Cop'a sert ifadelerle yüklendi. Aydın yaptığı açıklamada;

YENİ BİR TARTIŞMA YAŞANMIŞTIR

Geçtiğimiz günlerde tek amacı üniversite eğitimini alıp vatana ve millete hayırlı bir insan olmak olan iki ülkücü öğrencilerimize karşı PKK sempatizanları tarafından bir saldırı gerçekleşmişti. Bunun ertesinde arkadaşlarının acısını yaşayan bazı öğrencilerimizle, olaya karışan PKK sempatizanlarıyla bankalar önünde yeni bir tartışma yaşanmıştır.

PROVOKATÖRLÜĞE SOYUNMUŞTUR

Bizler yaşanan bu olayların üzüntüsü içerisindeyken, hangi amaçlar ve neden ilimize geldiği belli olmayan CHP'nin Milletvekili adayı Burak Cop, Bolu'ya geliş amacının ipuçlarını veren bir açıklamada bulunmuştur. Yerel basında yer alan açıklamada CHP Milletvekili adayı Burak Cop, yüreği vatan ve millet aşkıyla yanan Ülkücü öğrencilerimize karşı faşist ve kalleş ifadelerini kullanarak provokatörlüğe soyunmuştur.

İLİMİZİN HUZURUNU BOZMAK İÇİN GÖNDERİLMİŞ

Daha önce üyesi olduğu ÖDP'de siyaset yaparken sadece 1 yıl önce terörist başına lider diyen ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP için oy isteyen bu şahsın ilimizin huzurunu bozma çabalarına asla müsaade edilmeyecektir. Huzurun başkenti olan Bolu'da hangi siyasi görüşte olursa olsun insanlarımız huzur içerisinde yaşamaktadır ve bugüne kadar asla bu tür provokasyonlara müsaade etmemiştir. Bu CHP Milletvekili belli ki birileri tarafından 7 Haziran seçimleri öncesi ilimizin huzurunu bozmak için Bolu'ya gönderilmiş ve CHP'den Milletvekili adayı yapılmıştır.

PROVOKATÖRLÜĞÜ ÇOK GÜZEL ÖĞRENMİŞ

Bu arkadaş şunu çok iyi bilmelidir ki, yüreğinde vatan, bayrak ve millet aşkından başka hiçbir şey olmayan Ülkücü gençlerimizin kitabında ne faşistlik nede kalleşlik olmaz. Burak Cop bu kelimelerin karşılığını arıyorsa sempatizanı olduğu PKK terör örgütüne ve onun siyasi uzantısı olan HDP'ye baksın. Belli ki, Burak Cop, bu yapının en iyi ve tek yaptığı iş olan provokatörlüğü çok güzel öğrenmiş. Ama bizler, bu ilin huzurunun ve güvenliğinin teminatı olan Ülkücü gençlerle birlikte bu provokatörlere müsaade etmeyeceğiz. 7 Haziran seçimleri öncesi hiç kimse bu tür oyunlarla Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükselişinin önüne geçemeyecektir. Haber Merkezi