Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara Düzce MHP İl ve İlçe Başkanları, Samsun Asarcık Belediye Başkanı, Göynük Belediye Başkanı, Mudurnu Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Eski Rektör Yaşar Akbıyık, ve BAİBÜ'lü akademisyenler, Kamu-Sen Bolu Başkanı Erhan Bayram ve sivil toplum kuruluşu ile meslek odası başkanları katıldı.

Yaklaşık 2000 kişinin katılımı ile huzur ve kaynaşmanın yaşandığı iftar organizasyonu tamamlandı. Osmanlı dönemi Ramazan adetlerinden diş kırası temsili olarak misafirlere sunuldu. Deri ve bez keselerde 25 kuruş konularak, keselere MHP Bolu İl Başkanlığı İftar Hatırası Diş Kirası yazısı ile misafirlere hediye edildi.

Ramazan ayının manevi havasının yoğun bir şekilde yaşandığı iftar davetinde, çıkışta Osmanlı Lokmacısı etkinliği ile tatlı ve tuzlu lokma dağıtıldı. Dağıtılan lokmalar Bütün vatan şehitlerimizin hayrına ve ruhlarına hediye edildi. Kadife keselerde MHP Bolu İftar Hatırası Diş Kirası yazılı içinde yirmi beş kuruş olan kadife keseler hediye edilerek eski Osmanlı adetleri yaşatıldı.

MHP İl Başkanı Cihan Başaran iftar davetine katılan davetlileri kapıda karşıladı. Misafirlere hitaben bir konuşma yapan Cihan Başaran davetlilerin iftarını ve Ramazan ayını tebrik ederek, katılımları için bütün misafirlere teşekkür etti