Siyasi partilerde 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri nedeniyle aday adaylığı başvuruları devam ediyor. MHP'de ilk aday ise Fikret Yılmaz oldu.

HABER: HAKAN AYDIN

Milletvekili seçimlerine hazırlanan MHP'de ilk aday Fikret Yılmaz oldu. AİBÜ'deki görevinden istifa ederek MHP'ye üye olan Fikret Yılmaz, milletvekili seçimlerinde MHP'den aday adaylığını açıkladı.

Fikret Yılmaz kimdir?

1986 yılında Bolu'da doğdum. Babam emekli, annem ev hanımı. İki kardeşim var.

Bolu Atatürk İlköğretim Okulunu (2000), Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesini (2004), Abant İzzet Baysal Üniversitesi- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- Kamu Yönetimi Bölümünü (2008), Abant İzzet Baysal Üniversitesi- Sosyal Bilimler Enstitüsü- Siyaset Bilimi Tezli Yüksek Lisans Programını (2013) bitirdim ve Siyaset Bilim Uzmanı” unvanını aldım.

2006-2007 Akademik yılı Bahar döneminde öğrenci değişim programı ile yurtdışında (Estonya-Tallinn) bulundum. Askerliğimi, 2008-2009 yılları arasında Hakkâri-Çukurca'da uzun dönem piyade asteğmen olarak yaptım. 2010-2011 yılları arasında T.C. Ziraat Bankası Bolu Şubesi'nde, Kambiyo Servis Görevlisi olarak çalıştım. 2011 yılından beri Bilgisayar İşletmeni olarak çalıştığım Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ndeki görevimden, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde aday olabilmek için ayrıldım.

Evliyim ve bir çocuğum var.