7 Haziran milletvekili seçimlerin öncesinde MHP Bolu teşkilatında kimlerin aday adayı olacağı merak edilirken, emekli öğretim görevlisi Hasan Dinç aday adayı olacağı ifade edildi. Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp'e tabandan baskı yapıldığı ve aday adayı olmasının istendiği belirtildi.

ÜSKÜP'E TABAN BASKISI

Hem MHP Camiasında ve hem de Bolu genelinde saygın bir isim olan Üsküp'ün gerek yakın çevresinden gerekse de parti kamuoyundan gelen aday ol” baskısı karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor. MHP'de 12 Mart 2015 günü başlayacak olan aday adayı olma süreci 18 Mart 2015 günü sona erecek. MHP'de Milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvurularının genel merkez tarafından alınacağı daha önce açıklanmıştı. MHP'de şu ana kadar aday adaylığı için ismi geçen tek isim siyaset bilimci Fikret Yılmaz olmuştu. Yılmaz,15 Mart Pazar günü aday adaylığını resmi olarak açıklayacak.

HASAN DİNÇ ADAY ADAYI

Öte yandan, yıllarca partiye ve ülkücü harekete emek veren Hasan Dinç aday adayı olacak. Partide sessizliği bozan bu haberler sonrasında aday adaylarının arka arkaya açıklanması bekleniyor. Haber Merkezi