MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez, hızla başladığı seçim çalışmalarını İsmetpaşa Caddesi'nde ve Şekerciler Odasında sürdürdü.
Hakka hizmetin halka hizmetle olacağını bilen MHP Adayı Gülez, Bolu halkının haklı şikayetlerini dinleyerek, bunların çözümlerinin var olduğunu ve başkanlıkları dönemimde bunların çözüleceğini belirti.
Şükrü Gülez, bütün yaptığı gezilerde Bolu sorunlarını ne kadar hakim ve çözüm önerilerinin olduğunu insanlara anlatmaya devam ediyor.
Çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Şükrü Gülez, Sivil Toplum Örgütleri gezisinin bir halkasını da Bakkallar ve Şekerciler Odası'nı ziyaret ederek sürdürdü. Her köşede Süper Market'lerin açıldığı, adeta kaderine terk edilmiş küçük esnafımızın dertlerini uzun uzun dinledi. Sorunların farkında olduğunu ve bu konuda çok önemli düşüncelerinin olduğunu anlatan Şükrü Gülez, Başkanlıkları döneminde bu konuda radikal kararlar alacağının işaretlerini verdi. Bakkallar ve Şekerciler Odası; çok sıcak ve mütevazi bir toplantı gerçekleştiren MHP Adayı Şükrü Gülez'e seçim çalışmalarında başarılar diledi.