Seçim çalışmalarının ilk etabı olan esnaf gezilerine hızlı ve yoğun bir tempoda giren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, yine vatandaşların ve esnafın sıcak yüzü ile karşılaştı.
Son derece ilginç sohbetlerin ve yakınlaşmaların da yaşandığı gezilerde birçok esnafın Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye yapıldığının da altı çizilmesi gereken önemli hususlar arasında yer bulurken, farklılığı, sıcak yüzü ve karizması ile esnafın gönlüne taht kurmayı başaran MHP adayı Şükrü Gülez, derinden derine hızlı tırmanışına devam ediyor.
Kalabalık bir siyasi kadro ile seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı gezen Şükrü Gülez, adeta gövde gösterisi yapıyor. Bu denli katılımı yüksek gezileri ile rakiplerini kıskandırmaya başladı.
BAHÇELİEVLER-BORAZANLAR MAHALLESİ ESNAF GEZİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez, Bahçelievler ve Borazanlar Mahallesi'ne ziyaretlerde bulundu. Kapısı çalınmadık esnaf, sokakta gezen eli sıkılmadık, dertleri dinlenmedik vatandaş bırakmadı.
Esnafın bir çok sıkıntısını özümsediğini belirten Şükrü Gülez, uygulayacakları, politika, proje ve uygulamalar ile insanı esas alan Belediyecilik anlayışı ile bu sorunların çözüleceğini bu gezi kapsamında yine tekrarladı.
Vatandaşların seslerini yükseltmese de tepkinin büyüklüğünün tahminlerinin çok üzerinde olduğunu belirten Şükrü Gülez, vatandaşların seçim gününde gerekli cevabı verip, yönetimi bize teslim edeceğine artık daha çok inandığını ama yapılacak çok iş olduğunu bildiğini sözlerine ilave etti.