Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, Sivil Toplum Kuruluşları ile devlet dairelerini gezerek çalışanlarla bir araya geldi.

Esnaf ve halk ziyaretlerinin yanı sıra devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını da gezen Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı, ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde İl Özel İdaresi'ne giden MHP heyeti, burada İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve çalışanlar ile bir araya geldi. Ziyarette işçilerle de buluşan MHP'li Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. İl Özel İdaresi ziyaretinin ardından Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, seçim öncesi muhtarların desteğini istedi. Dernek Başkanı İlhami Otacıoğlu, yeni dönemde seçilecek olan milletvekillerinin Bolu'ya faydalı olmasını diledi.

Vergi dairesinde memurlarla buluştular

MHP Teşkilatı daha sonra Bolu Vergi Dairesi'ne geçti. İlk olarak Bolu Defterdarı Zekai Dede'yi makamında ziyaret eden adaylar ve partililer, Bolu'nun yeşilliğinin turizm açısından kullanılması gerektiğini ele aldı. MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, meclise girmeleri halinde turizm kenti diye anılan ancak hiçbir çalışma yapılmayan Bolu'ya yeni bir ivme kazandıracaklarını ifade etti. Defterdar ziyaretinin ardından dairede çalışan memurları tek tek ziyaret eden partililer, çalışmalarında başarılar diledi. MHP'li adaylar daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Şahin Demirci'yi makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Haber Merkezi