MHP seçim çalışmalarına Belediye meydanı Köroğlu heykelinin önünde başladı. Çok sayıda partili ile birlikte caddede yürüyen MHP Milletvekili Adayları vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak 7 Haziran seçimleri için destek istediler.

Haber: Emrah ÖGET

MHP Milletvekili Adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Yerlikaya çok sayıda partili ile birlikte İzzet Baysal Caddesinde vatandaşlara hal hatır sorarak 7 Haziran seçimleri için destek istediler. MHP Milletvekili Adayları İzzet Baysal Caddesinde yapacakları yürüyüş öncesi açıklamalarda bulundu. MHP 3. sıra Milletvekili Adayı Mihriban Yerlikaya, Vatanımız ve milletimiz için inşallah hayırlı olur. Hep beraber çalışacağız” dedi.

MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Şükrü Gülez: Milliyetçi Hareket Partisinin Bolu'daki iktidar yürüyüşü bugünden itibaren resmi olarak Köroğlu Heykelinin önünden başlamıştır. Allah yolumuzu açık etsin, yar ve yardımcımız olsun. Halkımızdan aldığımız destek ve rüzgarla iktidar hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün burada görmüş olduğunuz görüntü Milliyetçi Hareket Partisinin Bolu'daki birlik ve beraberliğinin tescilidir. Siyasi rakiplerimize buradan bir gönderme yapmak istiyorum. Bizlerin arasına nifak sokmak suretiyle hedeflerine ulaşamayacaklar. Türk Milliyetçileri inandıkları değer uğrunda birlik ve beraberliğini burada tescillemiş ve iktidar hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir” şeklinde konuştu.

MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kader Garipoğlu: Bugünden itibaren partimiz adına iyi şeyler olacağına inanıyorum. İktidar olacağımıza inanıyorum ve bu nedenle diyorum ki. Kavli Karar İktidar, Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Daha sonra Milletvekili Adayları, İzzet Baysal caddesinde çok sayıda partili ile birlikte esnaf dükkanlarını ziyaret etti ayrıca caddede oturan, yürüyen bütün vatandaşların hal hatırlarını sorup 7 Haziran seçimleri için desteklerini istediler. Halkında bu yürüyüşe yoğun ilgisi olurken cadde sonuna doğru kalabalığın oldukça arttığı gözlerden kaçmadı.