Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Şükrü Gülez, kalabalık bir grupla birlikte Oto Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Sanayi esnafı üzerine oynanan oyunların farkında olduklarını söyleyen Şükrü Gülez, bu alın terine, bu helal ekmeğe karşı çıkanların başarılı olma ihtimalleri yoktur. Biz bu emeğin farkındayız ve hiç kimse buradaki esnafın rızası olmadan bir şey yapmamalı” dedi.

ESNAFIN İSTEĞİ DIŞINDA BİR İŞ YAPILAMAZ

Oto Sanayi Sitesini esnafını ziyaret eden Şükrü Gülez, esnafın sorunlarını dinledi. Oto Sanayi Sitesinin taşınmasından ve ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan şikayetçi olan esnaflar, 1 Kasım seçimlerinde Şükrü Gülez'e destek sözü verdiler. Sanayi esnaflarının helal ekmeğin ve emeğin temsilcisi olduklarını belirten Gülez, Burada insanlar emekleriyle, alın terleriyle para kazanıp evlerine ekmek götürüyorlar. Esnafın rızası olmadan yapılacak hiçbir iş başarılı olamaz. Sanayinin taşınma projesinde bugüne kadar yanlış işler yapılmış. Esnafın istekleri ve durumları dikkate alınmamış. Bu yanlış bir tutumdur. Esnaf için bir iş yapıyorsanız onlarında görüşlerini almak zorundasınız. Bu baskıcı ve ben yaptım oldu düzeni 1 Kasım'da son bulacak” dedi.

SONUNA KADAR YANLARINDAYIZ

Sanayi esnafının kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Şükrü Gülez; Sanayi esnafı bizleri her zaman gönülden desteklemiştir. Bu seçimde de yine aynı desteği vereceklerini söylediler. Bizde onları mahcup etmeyeceğimizi ve her platformda haklarını savunacağımıza dair söz verdik. Sanayi esnafının haklarını savunmak bizim boynumuzun borcudur” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi