Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1 Kasım seçim çalışmalarında Mudurnu İlçesine ziyarette bulundu. Büyük bir sevgiyle karşılanan MHP'li ziyaretçilere Mudurnu Halkı seçimlerde birinci parti yapma sözü verdi.

Mudurnu İlçesine yapılan ziyarete MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Mihriban Budak Yerlikaya, çok sayıda il ve ilçe yöneticisi katıldı. MHP'li ziyaretçiler Mudurnu İlçesinde esnafları ziyaret ettikten sonra, Mudurnu panayırını gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Mudurnulular tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan MHP'liler gördükleri ilgiden son derece memnun kaldılar. Bir çok vatandaş MHP'li siyasetçilere 1 Kasım seçimlerinde MHP'yi Mudurnu'dan birinci parti yapacaklarına söz verdiler.

“AK PARTİ TÜRK MİLLETİNİN BEDDUASINI ALMIŞTIR”

Mudurnu'da gördüğü ilgiden son derece memnun kalan MHP Milletvekili adayı Şükrü Gülez Mudurnulu vatandaşlara teşekkür ederek, Mudurnu İlçemiz diğer ilçelerimiz gibi çok bilinçli bir seçmen yapısına sahiptir. İlçemizde Ak Parti iktidarı ile birlikte yaşanan süreci ve iktidarsızlığı çok güzel görüyorlar. Bizim fazla birşey anlatmamıza gerek kalmıyor. Gittiğimiz heryerde, hadi elele verip bu ülkeyi ak parti iktidarından kurtaralım diyorlar. Allah hiçkimseye vatandaşının bedduasını almış bir hükümet nasip etmesin. İnşallah 1 Kasımda vatandaşının bedduasını almış Ak Parti hükümeti gidecek yerine MHP iktidarı gelecektir.” ifadelerine yer verdi.

MUDURNU'YA MHP YAKIŞIR

Bir diğer milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya ise, Mudurnu kültürü ile halkıyla gelenek ve görenekleriyle ecdadımızın hatırasını yaşatan bir ilçemizdir. Bu ilçeye onlarla aynı hassasiyeti yaşayan MHP yakışır. Bu gün gördüğümüz ilgi ve sevgi karşısında Mudurnulu vatandaşlarımızın da bunu ne kadar çok istediğine tanıklık ettik. İnanıyorum ki bu sevgi seçimlerde sandığa yansıyacaktır. Böylesine vatan ve bayrak hassasiyeti olan Osmanlı yadigarı bir ilçeye de MHP yakışır.” dedi. Haber Merkezi