7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala mahalle mahalle, ilçe ilçe gezerek vatandaşlardan destek isteyen MHP Bolu Milletvekili adayları, hafta sonu Mudurnu ilçesinde halkla kucaklaştı. Kalabalık partili grubuyla Mudurnu ilçesine giden MHP Bolu Milletvekili adayları, ilk olarak Güneyfelakettin Köyü'nde düzenlenen geleneksel köy mevlidine katıldı. Köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet eden adaylar, mevlid pilavı yiyerek köylülerin sıkıntılarını dinledi. Adaylar daha sonra Mudurnu ilçesine geçti.

MHP Mudurnu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, ardından esnaf gezisi yaptı. İlçedeki bütün dükkanları tek tek gezen Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, vatandaşların çözüm sürecine tepkisi ile karşılaştı. Adaylar, dükkanların yanı sıra pazaryerini de gezerek 7 Haziran seçimlerinde Türkiye'yi uçurumdan kurtarmak için destek istedi. İlçenin tarihi müzesini gezen milletvekili adayları ve partililer, Cumhuriyet tarihinin ilk kaymakam odasını da ziyaret ederek eserler hakkında bilgiler aldı.

MHP'Lİ ADAYLAR MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Gün boyu ilçe halkı ve esnafların sıkıntılarını dinleyen adaylar, akşam saatlerinde ise köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi. Hacı Abdullahlar Konağı'nda düzenlenen yemeğe İl Başkanı Mehmet Aydın'ın yanı sıra milletvekili adayları, ilçe teşkilatı ve köy muhtarları katıldı. Vatandaşlar gibi muhtarların da çözüm süreciyle ilgili şikayetleri üzerine konuşan Milletvekili adayı Şükrü Gülez, Anayasadaki Türk olgusu yok sayılıyor. ‘Burada Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür' diye bir ibare var. Bu ibare de her iki siyasi parti tarafından da Türk milli kimliği yok sayılmak sureti ile 36 etnik kimlikten biri sayılmak suretiyle yok edilmek isteniyor. Bu kimliği anayasaya koydurmak için bizim atalarımız, dedelerimiz kanını döktü, canını verdi. Bizler de bu kimliği korumak için onlardan emanet aldığımız bu ülkede canımız, kanımız pahasına o kimliği hep beraber koruyacağız. Kimse de bunun karşısında duramaz” şeklinde konuştu.

“Bizim Suriyeliler gibi gidecek ülkemiz yok”

Türkiye Cumhuriyeti'ni üç beş çapulcuya bırakmayacaklarını ifade eden Şükrü Gülez, Bu ülkede benim dedemin kanı var. Atamın kanı var. Kimse o kanı boşa saymasın. Türkiye Cumhuriyeti devleti üç beş çapulcunun ve onların işbirlikçilerinin baskısıyla pabuç bırakacak bir devlet değildir. Biz var olduğumuz müddetçe, Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu müddetçe bu insanlara hiçbir dönemde bu imkanı vermeyeceğiz. Sizler de Mudurnulu hemşerilerimiz olarak, muhtarlarımız olarak hassas olun. Lütfen gafletin içine düşmeyelim. Gereken reaksiyonumuzu gösterelim. MHP'ye en çok ihtiyaç olan bir dönemdeyiz. Ekonomimiz bozulur, her şey kötüye gider ama bu ülke bölündüğü zaman çok sıkıntılı günlere gebe kalırız. Bizim Suriyeliler gibi gidecek başka ülkemiz yok” diye konuştu.

MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, muhtarlar ile yaptığı buluşmanın ardından akşam saatlerinde Çavuşderesi Köyü'ne gitti. Köylülerle bir araya gelen Gülez, 7 Haziran seçimlerinde mevcut iktidara tokat sözü istedi.