Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, 7 Haziran seçimleri nedeniyle ilçelerde gerçekleştirdiği çalışmalarını tamamlayarak Bolu Merkez'e yöneldi. Adaylar, Sağlık Mahallesi ve Konuralp Caddesi'nde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayları gaza bastı. İlçeleri karış karış gezerek destek isteyen adaylar, şimdi de kent merkezindeki mahalleleri gezmeye başladı. Sabahın erken saatlerinde Sağlık Mahallesi'ne giden Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, dükkanlarını yeni açan esnafları ziyaret etti. 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen adaylar, ülkenin parçalanmaya yüz tuttuğunu ve vatanı bölmek isteyenlere sandıkta iyi bir cevap vermek istediklerini söyleyerek MHP'yi işaret ettiler.

Esnafların yanı sıra vatandaşları da kucaklayan milletvekili adayları, seçim beyannamelerinde emekliden çiftçiye, memurdan işçiye kadar tanıdıkları bütün hakları anlattılar. Ziyaretler sırasında bazı vatandaşlar, Ak Parti'ye verilen her oyun HDP'ye verilen oyla aynı olduğunu savundular. MHP'li adayları destekleyen vatandaşlar, Bu kez bir vekil çıkaralım da millet gerçek milliyetçilik görsün” diyerek MHP'ye destek sözü verdiler.

Öğle saatlerinde Öz-İş Fabrikası'nı ziyaret eden milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, burada işçilerle bir araya gelerek sohbet ettiler. Daha sonra Konuralp Caddesi'ne giden adaylar, esnafları gezerek oylarına talip olduklarını ve 7 Haziran seçimlerinde güçlü bir Türkiye için beraber yürüyelim” diyerek desteklerini istediler. Haber Merkezi