MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ruhi Doğanöz oluşan yeni yönetimi ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öğretmenevinde basın mensupları ile bir araya gelen MHP Merkez İlçe Başkanı Ruhi Doğanöz'e, MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan ve Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili'de eşlik etti. Doğanöz kahvaltının ardından yaptığı açıklamada AKP Hükümeti'ni eleştirerek, AKP iktidarı döneminde, ulusal medya ne kadar sindirilmiş olsa da, yerelde sizler hiçbir baskı altına girmeden Türk Milleti'nin ve Bolu halkının sesi olmaya, devam eden gerçek neferlersiniz. Bizler parti olarak sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.
“ULUSAL MEDYA NE KADAR SİNDİRİLMİŞ OLSA DA…”
MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ruhi Doğanöz yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu olarak düzenlemiş olduğumuz ‘Basın ile tanışma kaynaşma' adını verdiğimiz programımıza hepiniz hoş geldiniz. Bizler yeni geldiğimiz bu şerefli görev dolayısı ile yerelde ‘Bolu' genelde ise ‘Ülke' meselelerinde siz değerli basın mensupları ile iyi bir diyalog ortamında her türlü meselenin üzerine giderek duyarlı bir kamuoyu oluşturulmasını beraber sağlayacağız. Çünkü basın ve basın özgürlüğü demokrasinin ve halkın sesinin daha gür çıkabileceği olmazsa olmaz gereğidir. AKP iktidarı döneminde, ulusal medya ne kadar sindirilmiş olsa da, yerelde sizler hiçbir baskı altına girmeden Türk Milleti'nin ve Bolu halkının sesi olmaya devam eden gerçek neferlersiniz. Bizler parti olarak sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.
“DEĞERLERİMİZ ALAŞAĞI EDİLMEK İSTENMEKTEDİR”
AKP iktidarı tarafından değerlerin al aşağı edildiğini belirten Doğanöz, Sınırları delik deşik olmuş bir ülke de açılım denen ‘Türkiyenin çözülme süreci'nde terör örgütü mensuplarının ellerini kollarını sallayarak geçtikleri ayan beyan ortadadır. Suriye'den gelen teröristlerin canımıza kast ettikleri sancılı bir dönemden geçmekteyiz, insanlarımız can ve mal güvenliği tehlike altındadır. AKP'nin Ülkemizin Milli değerlerimi yok etme projesi olanca hızıyla devam etmektedir. TC gibi Türkçe gibi Ne mutlu türküm diyene gibi bizi biz yapan değerlerimiz alaşağı edilmek istenmektedir” ifadelerini kullandı.
“PATATESİN SÜTÜN FİYATI YILLARDIR AYNIDIR”
Ekonominin iyi olmadığını da belirten Doğanöz, Ekonomi çok düzgün diyen AKP'lilerin bunun doğru olup olmadığını anlamaları için, insanımızın yüzüne bir kere bakması yeterlidir. Yüzleri gülmeyen insanımızın borç batağında ödeme güçlüğü çekmekte, kredi borçları ile zor günler yaşamaktadır. Yarınlarından ümitleri azalmakta, gittikçe karamsarlaşmaktadırlar. İşsizlik oranı hat safhaya çıkmıştır. İşsiz gençler sokaklarda ve kahvehane köşelerini doldurmaktadır. İktidar çözüm üreteceği yerde yaptığı uygulamalar ile işsizliği körüklemektedir. Çiftçilerimiz pahalı girdiler ile üretmekte zorlanmakta, ürettiğini ise zaten satmakta zorlanmaktadır. Kredi ile çiftçilik yapmaya çalışan milletimiz bu kredileri geriye ödeyememektedir. Patatesin sütün fiyatı yıllardır aynıdır. ama mazot gibi tohum gibi yem gibi gübre gibi girdiler sürekli artmaktadır” dedi.
“BİR KARMAŞA ORTAMI DOĞMUŞTUR”
Bolu Belediyesi tarafından uygulanan 18. Madde çalışmalarına değinen Doğanöz, Bolu'nun güneyinde bulunan tarım arazilerinin 18.madde uygulamasının iptal edilmesi her ne kadar doğru ise de diğer kısımlarda insanımızın arsalarına ya da bir süre önce yapmış olduğu kendi evlerine, yakın çevre ile ilişkisi olmayan ortakçıların katılmış olduğunu ve kendilerine de yine hiç ilişkisi olmadığı şehrin farklı uçlarından arsa parçacıklarının verildiği bir karmaşa ortamı doğmuştur” ifadelerini kullandı.
“MHP SAHAYA İNECEK”