MHP Bolu Milletvekili adayları ve teşkilatları, hafta sonu Mengen'de seçim çalışması yaptı. Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Mihriban Yerlikaya ve çok sayıda partilinin katıldığı Mengen seçim çalışmalarında Milletvekili adayı Şükrü Gülez, seçmenden sandığa gitmesini isterken, 1 oyun bile ülke geleceği açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Mengenli vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen MHP'li siyasiler gördükleri ilgi karşısında mutluluklarını dile getirirken vatandaşların birçoğu MHP'ye oy sözü verdi. Milletvekili adayı Şükrü Gülez yaptığı açıklamada Mengen'de 1 inci parti olmayı hedeflediklerini belirterek; Bugün gördüğümüz bu ilgi birçok ilçemizde olduğu gibi Mengen'den de 1 inci parti olarak çıkacağımızı gösteriyor. Mengen'in vatanperver, ülkesine bağlı seçmeni her şeyin farkında. Seçime 18 gün kala Bolu'da ki durum 1-1-1 olarak görülüyor. Üç siyasi partide 1 Milletvekili çıkartıyor. Halkımızda bunu istiyor. Ama gerçekçi konuşmak gerekirse bizim açımızdan çokta rahat değiliz. Onun için tüm seçmenleri sandığa davet ediyorum. 1 oy bile bizim için çok önemli bir duruma geldi. Biz halkımızdan kendimiz için değil, bayrağımız için, vatanımızın bütünlüğü için 1 oy istiyoruz. Onlarda bizleri kırmayacaklar” ifadelerine yer verdi.

MENGEN KIZINA SAHİP ÇIKACAK

Mengenli olan MHP 2 ince sıra Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya ise hemşerileriyle buluştu. Mengenli seçmenler kızlarını bağırlarına basarken, bu kez Mengen kızına sahip çıkacak dediler. Mengen için hayallerinin olduğunu belirten Mihriban Yerlikaya, Mengen için hayallerim var. Bu ilçeye bu topraklara borçluyum. Beni büyüten, yetiştiren bu topraklardır. İnşallah Rabbim bize bu topraklara hizmet etme imkanı verecek. Her zaman söylüyorum, MHP'yi diğer partilerle karıştırmayın. Bizde kimin, hangi ismin kazandığı önemli değildir. Şükrü Bey'in vekil olması, benim vekil olmam demektir. Tüm projelerimizi ortak bir şekilde, birlik ve kardeşlik içerisinde yürütüyoruz. Mengen için hayal ettiğimiz ve çalışmalarını yürüttüğümüz Mengen köy ürünlerinin markalaştırma projemizle bu ilçenin çehresi değişecek. Aşçılar diyarı olarak Mengen kendi peynirini, kendi yağını, kendi süt ürünlerini, tıpkı Hollanda'da örnekleri olduğu gibi, kendisi üretip satacak ve ülke genelinde bir marka haline gelecektir. Türkiye'nin örnek ilçelerinden bir tanesi olacak. Kentten köye göç projemizin öncelikli ilçelerinin başında Mengen geliyor. İnşallah Rabbim bana bu hizmeti kendi ilçeme yapmayı nasip edecektir” dedi. Haber Merkezi