Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, seçim çalışmaları için gittiği Kıbrıscık ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Geziler sırasında bir kadının, AKP'liler hediye dağıtıyor. Siz hediye dağıtmıyor musunuz?” sorusu herkesi şaşırttı.

Bolu'dan milletvekili çıkarabilmek için var gücüyle çalışan MHP Bolu İl Teşkilatları, milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya ile birlikte Kıbrıscık ilçesine gitti. 20 araçlık konvoyla ilçeye giriş yapan ve halkı selamlayan adaylar, daha sonra gezi yaptı. İlk olarak pazaryerini gezen adaylar, özellikle köylü kadınlardan büyük destek gördü. Milletvekili adaylarını karşılarında gören Kıbrıscık halkı, Yolda gelirken kendi gözlerinizle gördünüz. Yolumuz bile yok” diyerek karayolunun bir an önce yapılmasını istediler. Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya da 7 Haziran seçimlerinde destek isteyerek, göreve gelir gelmez yol sorunun çözüleceği sözünü verdiler.

“HEDİYE VE OYUNCAK DAĞITIP OY İSTİYORLAR”

Gülez ve Yerlikaya'nın pazaryeri gezileri sırasında sıkça ilçe halkının şikayetleri dinlendi. Bir pazar esnafı, milletvekili adaylarına kavun ikram ederek başarılar diledi. Pazaryeri gezisinin ardından esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren adaylar, birçok evin kapısını da çalarak vatandaşlarla kucaklaştı. Milletvekili adayı Mihriban Budak Yerlikaya'nın kapısını çaldığı bir kadın, Hani siz hediye dağıtmıyorsunuz. Bir hediye amacıyla istemiyoruz. Benim küçük torunum var. ‘Ak Parti oyuncak verdi. Ben Ak Partiliyim' diyor” dedi.

Vatandaşın bu konuşmasından sonra mevcut iktidarın gittiği her yerde oyuncak ve hediyeler dağıtarak oy istediği ortaya çıktı. Günü Kıbrıscık ilçesinde geçiren adaylar, ilçeyi karış karış gezdi. Pazaryeri ve esnaf ziyaretlerinin ardından dinlenme alanlarını ve resmi daireleri de gezen milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, ilçe halkından büyük ilgi gördü. Hem AKP hem de mevcut belediye döneminde ilçede hiçbir şeyin değişmediğini söyleyen vatandaşlar, Milliyetçi Hareket'in zamanı geldiğini vurguladılar. Haber Merkezi