Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, seçim çalışmaları kapsamında Karamanlı Mahallesi sakinleri ve esnaflardan destek istedi. Gezi sırasında vatandaşlar, Bizi artık kurtarın, başka bir şey istemiyoruz” diyerek MHP'ye destek sözü verdi.

25. Dönemde TBMM'ye girecek olan milletvekillerinin belirleneceği 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi MHP'li adaylar gaza bastı. Seçime üç gün kala tempoyu hiç düşürmeden saha çalışması yapan milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, bu kez Karamanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sokak sokak gezerek tarihi seçimin önemine vurgu yapan adaylar, hem Bolu'nun hem de Türkiye'nin görüntüsünü vatandaşlara sorarak düşüncelerini dinlediler. Mahallede bulunan dükkanları gezen ve seçim beyannamelerini anlatan milletvekili adayları, esnafların adaylardan beklentilerini not aldı. Küçük esnafın sinek avlar duruma geldiğini söyleyen Şükrü Gülez, Birçok dükkana girdiğimizde sessizlik hakim oluyor. Herkes müşteri bekliyor ama kimseler yok. Küçük esnaf hep ikinci sınıf insan muamelesi görmüş. Buna dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.

“BİZİ ARTIK KURTARIN”

MHP Bolu Milletvekili adayları Gülez ve Yerlikaya, Karamanlı Mahallesi gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet etti. Bir yandan esnafların dükkanlarını ziyaret eden adaylar, bir taraftan da sokaktaki vatandaşın desteğini istedi. Milletvekili adayı Şükrü Gülez'in desteğini istediği bir kadın seçmen, Sizi destekliyorum. Artık bizi kurtarın, ne yaparsanız yapın” diyerek mevcut iktidardan bıktıklarını söyledi. Bir başka seçmen ise kadın aday Mihriban Budak Yerlikaya'ya, MHP'den başka seçenekleri kalmadığını söyleyerek, Başka bir seçeneğimiz yok. Televizyonları bile kapatıyoruz. İnşallah Pazartesi sabahı güneş gibi doğacağız” dedi. Milletvekili adayları da seçmenlerin destek sözleriyle motive olduklarını ifade ettiler. Haber Merkezi