Mevlit Kandili dolayısı ile MHP Teşkilatı, Parti Binası önünde vatandaşa kandil simidi ikram etti. MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez burada yaptığı açıklamada kandil vesilesi ile Bolu'da sevgi ikliminin ve hoşgörü ikliminin yaratıldığı bir seçim süreci yaşamamızı istiyorum” dedi.
İl Başkanı Mehmet Aydın ve Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez'de kendi elleri ile vatandaşa kandil simidi ikramında bulundu.
MHP İl Başkanı Mehmet Aydın tüm İslam âleminin kandilini kutlayarak şunları söyledi: Türk İslam Aleminin mevlit kandilini kutlar, ayakkabı kutusuz, yolsuzlukların olmadığı bir sene diliyorum. Ayrıca yaklaşık bir haftadır hastayım yoğun bir şekilde yatıyordum. Gazeteciler gününüzü de ayrıca kutluyorum.
MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez ise tüm İslam Aleminin kandilini kutlayarak şunları dile getirdi: hepinizin mübarek Mevlit Kandilini kutluyorum. Bu vesile ide bütün Bolu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Mevlit kandilimizin Bolumuza dostluk, kardeşlik, barış getirmesini temenni ediyorum. Hz. Peygamberimizin, Sevgili Peygamberimizin söylemiş olduğu üzere; imanlı olmazsanız cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmezseniz imanlı olmazsınız hadisi şerifinden hareketle Bolu'da sevgi ikliminin ve hoşgörü ikliminin yaratıldığı bir seçim süreci yaşamamızı istiyorum. Üsluplarımıza dikkat dikkat etmemiz gerektiğine dikkat çekiyorum. Bu vesile ile bütün Bolu halkının mübarek Mevlit kandilini kutluyorum.