Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta içinde Esentepe Otel'de düzenlediği bir organizasyonda yönetimin üçüncü yılını kutlayarak, geceyi adeta gövde gösterisine dönüştürdü.
Özgün müziğin sevilen isimlerinden Ali Kınık, geçtiğimiz hafta Geredeli hayranları ile buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Gerede Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta içinde düzenlediği organizasyonda yemekli bir gece tertip etti.
MHP Kadın Kolları Başkanı Arzu Özcan, başkanlığının yıldönümünde Esentepe Otel'de düzenlediği programda Ülkücü Ozan Ali Kınık'ı sevenleri ile buluşturdu. Arzu Özcan; üçüncü yılına girdiği kadın kolları başkanlığında son dönemde düzenlediği etkinlikler ile dikkat çekerken, partisine de farklı bir ivme kazandırıyor.
Geçtiğimiz çarşamba günü düzenlenen yemekli gecede sahne alan özgün müziğin sevilen isimlerinden Ali Kınık, geçtiğimiz hafta, hayranlarına seslendi. Geredelilerin hayli yoğun ilgi gösterdiği gecede, birbirinden güzel parçalarını sevenleri için seslendiren Kınık, program sonunda Arzu Özcan başkanlığındaki kadın kollarının üçüncü yıl onuruna kesilen pastayı hayranları ile paylaştı.
MHP Gerede Kadın Kolları Başkanı Arzu Özcan, Üçüncü yılına girdiğim kadın kolları başkanlığımda; ben ve yönetimdeki vefakar arkadaşlarımla böyle bir gece tertip ettik. Çok sayıda misafirimiz ile kaynaşma sağlanarak, müzik eşliğinde hoş bir gece yaşadığımızı düşünüyoruz. İlgi göstererek bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza da gazeteniz aracılığınızla teşekkür ederiz” dedi.