Hafta sonu şöelene hazırlanan MHP İL Başkanı Mehmet Aydın, son günlerde Bolu siyasetinde seviyenin düştüğünü ve diğer siyesi partilerin MHP üzerine oyunlar oynamaya başladıklarını belirtti. MHP'ye halkın yoğun ilgisi olduğunu belirten Aydın, Yoğun ilgiden dolayı diğer parti yöneticileri rahatsız oldular ki Atatürk ilkelerine, milli değerlerine, dinine bağlı duyarlı vatandaşlarımız üzerinden oyunlar oynamaya başladılar. Ne biz ne partimiz ne de halkımız bu oyunlara gelmeyecektir” diye konuştu.
“YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”
MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmalar ve Bolu siyasetine dair açıklamalarda bulundu. Partilerine ve adaylarına yoğun ilgi olduğunu belirten MHP İl Başkanı Aydın, Bilindiği üzere mahalli yerel seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Partimizin daha önce belirlediği Bolu ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini halkımızı anlatmak üzere 06.01.2014 tarihi itibari ile saha çalışmalarını başladık. Bolu halkı bizi sahada gördüğünde memnuniyetlerini dile getirdiler. Partimize ve adayımız Sayın Şükrü Gülez' e göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
“ÇİRKİN SİYASETİ TASVİP ETMİYORUZ”
Bolu'da siyesetin seviyesinin çok düştüğünü ve bu seviyeye MHP'nin dahil olmayacağının altını çizen İl Başkanı Aydın, B u yoğun ilgiden dolayı diğer parti yöneticileri rahatsız oldular ki Atatürk ilkelerine, milli değerlerine, dinine bağlı duyarlı vatandaşlarımız üzerinden oyunlar oynamaya başladılar. Ne biz ne partimiz ne de halkımız bu oyunlara gelmeyecektir. Diğer parti yönetici ve adayları yaptıkları açıklamalar ve birbirleri hakkında yapmış oldukları çoğu zaman hakarete varan açıklamalarla Bolu'da siyasetin seviyesini düşürmektedirler. Biz bu çirkin siyasetten uzak durup Bolu ve Bolulularla ilgileneceğiz. Her şey zaten meydandadır. Yapılan çirkin siyaseti tasvip etmiyoruz, duruşumuzu bozmuyoruz. Takdir Bolulularındır. Bolu'nun sorunlarını biliyoruz. Bolu halkının sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları konuşmak tartışmak istiyoruz. En başından beri dediğimiz gibi ranttan uzak birlikte yönetim. Anlatacak çok şeyimiz var, eminiz ki Bolulularında bize anlatmak istediği çok şey var” ifadelerini kullandı.
MHP GENEL MERKEZİ'NDEN ÇIKARTMA!
Hafta sonu gerçekleştirilecek şölen hakkında da bilgi veren Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi adayımız Sayın Şükrü Gülez'in belediye başkanlığı sürecinde yapacaklarını görmek için. 26.01.2014 Pazar günü saat 13 00 de Sağlık Mahallesi Orman Parkı yanındaki Köroğlu Sofrası tesislerinde düzenleyeceğimiz etkinliğe siz basın mensupları ve tüm Bolu halkımızı bekliyoruz. Programımıza Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Zuhal Topçu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mehmet Aslan misafir olarak katılacak ve Bolu Armelit Halk Dansları Topluluğu gösterisi, Ankara Seymenleri gösterisi ve TRT sanatçımız Orhan Ayaz'ın güzel sesiyle Siz Bolulular ile buluşacağız. Tüm halkımızın etkinliğimizi onurlandırmasını temenni ederiz” diye konuştu.