MHP İl Başkanı Mehmet Aydın MHP İl Binasında düzenlenen basın toplantısında 1 Kasım seçimlerini değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Aydın, Türk Milleti var oldukça Türk Milliyetçileri var olacaktır. Türk Milliyetçileri var oldukça Milliyetçi Hareket Partisi var olacaktır” dedi ve Bolu'da Milletvekili seçilen adayları tebrik etti.

Teşekkür konuşması ile sözlerine başlayan Aydın, Öncelikle Ülkemizin demokrasi hayatında en önemli yeri olan 1 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisini Oyları ile destekleyen ve desteklemeyen tüm Bolu halkımıza teşekkür ederim” dedi ve seçim çalışmalarında emek gösteren bütün teşkilata teşekkürlerini sundu.

“HERKES TÖVBELERİNE İNANDI OY VERDİ”

Ak Parti 7 Haziran seçimlerinde aldığı netice sonrası hatalarından tövbe etti ve halk da ona inanarak Ak Parti'yi affetti ve oy verdi diye açıklamalarda bulunana Mehmet Aydın, 7 Haziran seçimlerinden önce güç zehirlenmesi yaşayan, Türk Milleti'nin değerlerini hiçe sayan, Allah'ın subuti sıfatlarını bir insana yükleyenler, Kur'an-ı Kerimle bakara-makara diye dalga geçenler, Ne Mutlu Türküm diyemeyenler, andımızı kaldıranlar, TC ibaresini tabelalardan söktürenler, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlar, Şehitlerimize kelle diyenler, terörist başına sayın diyenler, Habur kapısından giren teröristleri şov yaptıranlar, hamile karısının yanında ve bankamatikten para çekerken askerimizi sırtından vurduranlar, Türkiye Cumhuriyetinin bugüne kadar yaptığı tüm fabrikaları satıp parasıyla önce yol yaptık deyip sonra ayakkabı kutularında götürenler, Oslo'da ve Dolmabahçe de PKK'nın 10 maddesini kabul edenler 7 Haziran seçimlerinden sonra tövbe ettiklerini söylediler ve Yüce Türk Milleti AKP'ye huzur ve istikrar uğruna 1 Kasım'da tekrar görev verdi. Bu yüce Türk Milleti tövbe edeni, aman dileyeni affetti. AKP hükümeti Türk Milliyetçisinden, ulusalcısına, müslümanından gayri müslimine, memurundan işçisine, çiftçisinden emeklisine kadar herkes tövbelerine inandı oy verdi” şeklinde konuştu.

“Türk Milleti var oldukça Türk Milliyetçileri var olacaktır”

Değerlendirmelerde bulunan Aydın son olarak, İnşallah ettikleri tövbeleri samimidir. İnşallah riya yoktur. Eğer yalan söylediler ise vay benim Türk Milletimin haline. Hepimiz bekleyip göreceğiz. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak nerde hata yaptık bunu araştırıp değerlendireceğiz. Gerekli önlemleri alıp çalışmalarımızı ona göre yapacağız. Çünkü Türk Milleti var oldukça Türk Milliyetçileri var olacaktır. Türk Milliyetçileri var oldukça Milliyetçi Hareket Partisi var olacaktır. Son olarak Bolu da milletvekili olan AKP adayları Sn. Ali Ercoşkun, Sn. Fehmi Küpçü ve CHP adayı Sn. Tanju Özcan' ı da tebrik ederim” şeklinde konuştu. (Emrah ÖGET)